»

Bartoni in ABIT plošče

Adrian's Rojak Pot - Kot vsi vemo, bo AMD maja splavil procesorje z jedrom Barton, ki bodo delovali pri zunanji frekvenci 400 MHz. Na Adrian's Rojak Pot so spisali kratek, a zanimiv članek o podpori 400 MHz prednjega vodila na Abit matičnih ploščah. V članku boste našli razpredelnici, ki prikazujeta podporo 333 ter 400 MHz FSB na nekaterih Abitovih matičnih ploščah. Vsi, ki si lastite Abitko in vas zanimajo novi Bartoni si le preberite članek.

1 komentar

O vodnem hlajenju

vir: Hexus
Hexus - Navijanje današnje dni postaja nekaj vsakdanjega in če hočete doseči kaj več, potrebujete vodno hlajenje. To je eden izmed najboljših načinov ohladitve vašega mlinčka. Na Hexusu so spisali članek o namestitvi in sposobnostih takega hlajenja. V dokaj kratkem članku boste našli vse najpomembnejše napotke, potrebne za namestitev in delovanje takega hlajenja.

0 komentarjev

Navijanje za začetnike

Blarg Overclocking - Glede na to, da Slo-Tech vsake toliko časa obišče kopica novincev, ki o navijanju ne ve nič, sem se odločil, da objavim povezavo do članka, ki je namenjen ravno novopečenim overclockerjem. Članek boste našli na BlargOC in obravnava povsem banalna vprašanja kot so npr. "zakaj bi navijal?", "kaj bi navijal?", "kako bi navijal?" in podobno. Članek se poleg tega loti tudi hlajenja, programov za nadzor temperature in še nekaterih malenkosti. Seveda pa s tem znanjem ne boste postali mojstri navijanja, saj vam bo članek razkril zgolj osnove [;)].

1 komentar

The Radeon Tome

FullOn3D - Fantje pri FullOn 3D so sestavili verjetno najbolj podroben in natančen pregled vseh Radeon kartic. V njihovem članku boste našli praktično vse o ATIjevih karticah nove generacije, od trenutno dobavljivih modelov, tehnologije, ki je v uporabi, overclockanja pa do primerjavo z ostalimi grafičnimi karticami. V primeru, da si lastite kakšnega Radeona, je ta članek obvezen ogled, saj boste v njem izvedeli praktično vse, kar bi morali vedeti. Priporočljiv ogled!

0 komentarjev

BNC kabli: kako in za koga

Speedy3D - Še en zelo zanimiv članek danes prihaja s Speedy 3D strani. Naredili so informativen pregled tehnologije za BNC kabli ter podali dobre in slabe lastnosti te metode prenosa slike. Članek je zanimiv za marsikoga, saj kar precejšnje število ljudi poseduje monitorje z BNC vhodi, toda le redki jih tudi uporabljajo. Kljub temu, da je ta način priznano najbolj kvaliteten za prenos slike, se marsikdo sprašuje ali se mu izplača kupiti set BNC kablov... No, v tem članku boste našli odgovor!

6 komentarjev