»

Poslednji dan CeBITa

Tom's Hardware - Vseh stvari je enkrat konec in to se je zgodilo tudi CeBITu, ki se je odvijal v prejšnjih sedmih dneh. Na Tom's Hardware so že pisali o trdih diskih, grafičnih karticah, o tisočih ohišji, tokrat pa so se pripravili na bližajoče se poletje in si ogledali vse kar je v zvezi s hlajenjem. Tako so omenili vse vrste hlajenja od OTES hladilnikov za FXe pa do nove Zalmanove zverine, ki je namenjena hlajenju Pentiumov 4 in Hammerjev. Seveda je bilo v članku omenjeno tudi vodno hlajenje, ki bo izgledalo zelo zanimivo na GeForceFX karticah.

5 komentarjev

Otečene noge 3. dne

Tom's Hardware - Takšen naslov se je pojavil na priljubljeni spletni strani Tom's Hardware. Tokrat so spisali članek o tretjem dnevu CeBIT-a. Svoje novosti so predstavila podjetja, kot sta Corsair in Western Digital, ki je na ogled postavil njihov najnovejši trdi disk -- Raptor, ki se vrti pri 10.000 obratih in deluje v SATA načinu. Poleg teh dveh so se oglasili tudi na stojnicah podjetij Promise Technologies, Samsung, Fujitsu in Hightec.

0 komentarjev

Dogajanje na CeBIT-u

Beyond 3D - Kot je že skoraj splošno znano, v Hannovru trenutno teče največji sejem računalniške in telekumunikacijske opreme v Evropi, CeBIT. Ker sta do konca sejma ostala le še dva dneva, so na nekaterih straneh naredili povzetek vsega dogajanja oz. povzetek pomembnejših in za nas računalničarje zanimivejših izdelovalcev, ki se predstavljajo na letošnjem CeBIT-u. In če so vam ti opisi premalo, odsrfajte še sem!

1 komentar

CeBIT se je začel

Tom's Hardware - CeBIT - eden izmed največjih računalniških sejmov na svetu - se je začel. Tako kot vsa leta je bil tudi letos prirejen v Hannovru, na severu Nemčije. Seveda se je na njem pojavilo kar nekaj novosti. Nekaj takih je napajalnik s 120mm LED ventilatorjem, ohišje z vgrajenim "akvarijem" in še mnogo drugih dobrot. Poleg vseh gigantov, kot sta Leadtek in Abit, pa so se sejma udeležila tudi manjša podjetja, ki proizvajajo dokaj zanimive izdelke (na primer OTES hladilnik za Radeon 9700Pro). Če vas zanimajo novosti bolj podrobno, pa odklikajte na Tom's Hardware, kjer so se s...

3 komentarji

Zanimivo hladilno telo

več strani - Sicer je novička že malce stara (okoli 6. marca), toda zaradi pomanjkanja novic tudi hudič muhe žre. Firma Neolec je naredila en zanimiv vodni blok ter komplet, ki spada zraven za vodno hlajenje vaše elektronske pošasti. Moram reči, da zadeva izgleda precej dobro ter "vesoljsko", samo cen še ne vemo. Baje bodo kompletek predstavili na CeBITu. Še dve slikici zaradim manka le-teh zadnje čase. Aja, tej stvari se reče Aquastar.

1 komentar