»

Lian Li na videu

3dGameMan.com - Lian Li je je eden izmed najkvalitetnejših proizvajalcev ohišij. Tokrat so si na 3D Game Man ogledali Lian Li PC 05. To ohišje sicer spada med "cenejše", vendar je v njem še vedno zbrana vsa kvaliteta prej omenjenega podjetja. Glavna značilnost tega ohišja je sama zgradba, saj je zgrajen iz aluminija, ki močno zmanjša težo. Poskrbeli so tudi za hlajenje, saj poleg ohišja dobimo tudi 3 ventilatorje, ki bi morali zadoščati povprečnemu uporabniku. Kratek videoposonetek tega ohišja je tako kot vedno na voljo v *.WMV in v *.MOV obliki.

2 komentarja

Hladneje, tiše, Zalman :))

Lost Circuits - Kot vsi vemo, je hladilnik ena bistvenih komponent računalnika, saj bi se, na primer, procesor brez njega skuril. Če se omejimo na zračno hlajenje, ki je v bistvu tudi dosti ceneje od vodnega, imamo na tem področju veliko izbire, kot je Zalman, Thermaltake, procesorjem že priloženi hladilniki, ipd.

Na Lost Circuits so si podrobneje ogledali Zalmanov hladilnik CNPS7000-Cu. Je zelo lepo oblikovan, lepih barv ter podpira vse Intelove Pentium 4 procesorje ter AMDjeve od 2 GHz naprej. Kot pravijo, je to najboljše zračno hlajenje za Pentium 4, kar ga lahko dobite. Hladilnik tehta 773 gramov -- v tišjem načinu se vrti s hitrostjo 1350 obratov v minuti, v normalnem pa z 2400 RPM....

7 komentarjev

Zalman v zvoku in sliki

3dGameMan.com - Na 3D Game Man so nam zopet postregli z videotestom, katerega je opravil Rodney Renolds. Tokrat so se lotili testiranja enega izmed Zalmanovih produktov, ki tokrat ni hladilnik, temveč izjemno tih napajalnik. Testirali so 300 W različico, obstaja pa tudi 400 W, ki proizvede enako količino hrupa. Eden izmed razlogov za tišino je zagotovo avtomatski sistem za uravnavanje vrtljajev, ki se prilagaja glede na temperaturo. Kratek film je na voljo v .WMV in .MOV obliki. Seveda boste vsi, ki imate dial-up dostop do interneta, morali malo počakati.

1 komentar

Videotest Zalman HP-80A

3dGameMan.com - Videotesti so nova "pogruntavščina", ki jo pridno uporabljajo na spletni strani 3DGameMan. Tokrat so predstavili Zalman HP-80A o katerem se je že veliko pisalo. Hladilnik sestavljajo hladilna rebra in Heatpipe, ki povezuje rebra na obeh straneh kartice. Velika prednost "pasivnega hlajenja" je v tem, da ne povzroča nobenega hrupa, zaradi katerega grafična kartica postane neslišna. Pa saj to že veste, ne vem, zakaj razlagam. Posnetek je na voljo v .wmv in .mov obliki.

2 komentarja

Cenejši dial-up dostop od 1. marca

Finance - Telekom bo s prvim marcem letos znižal tudi cene dostopa do ponudnikov interneta prek telefonskega omrežja med večjo prometno obremenitvijo. Klic na Siolovo telefonsko številko (omrežna koda 0880) se bo pocenil z 1,7 na 1,53 tolarja na minuto. Do drugih ponudnikov (omrežna koda 0889) pa bomo od petka lahko dostopali po ceni 1,89 tolarja na minuto (namesto dosedanjih 2,10).

27 komentarjev