»

Obvestilo v zvezi z NEST.2005

Slo-Tech - Glede na to, da je prireditev že 76 odstotno zasedena in da se na prireditev ni prijavil niti en klan v popolni sestavi, prav tako pa je število prijav na ostala tekmovanja zanemarljivo, smo se odločili rahlo spremeniti pravila igre.

Na strani o prireditvi si tako lahko ogledate bistveno razširjen seznam predavanj. Prav tako ukinjamo vsa do sedaj razpisana tekmovanja.

To ne pomeni, da tekmovanj ne bo. Izvedli bomo tekmovanje v katerikoli igri, na katero se bo prijavilo vsaj 16 tekmovalcev (ali 8 klanov). Če boste s seznamom iger v katerih bi želeli tekmovati dopolnili svojo prijavo, bomo takoj, ko se vas bo za določeno tekmovanje prijavilo dovolj, to objavili. Prijave na tekmovanja bomo sprejemali tudi na samem dogodku (kar pomeni, da se lahko na samem dogodku pojavi kakšno dodatno tekmovanje, če bo zanj interes). Prosimo, prijavite se.

Prav tako ponovno uvajamo tekmovanje za "najbolj navito kišto" (upoštevamo vsoto FIPS + FLOPS (navito) ulomljeno z vsoto FIPS + FLOPS...

47 komentarjev

UV risanje

Metku.net - Dandanes ni nič posebnega, če prebarvamo tisto dolgočasno belo ohišje in nanj narišemo svoj vzorec. Nekateri so šli malo dlje in začeli barvati stvari kot so modemi, grafične kartice, zvočne kartice.... Na Metku Mods pa so stvar popeljali en nivo više in začeli ustvarjati z UV kemičnim svinčnikom. Lotili so se polepšati Albatronovega GF4 Ti4200. Vzeli so ga iz ohišja in začeli barvati povezave na vezju kartice. Po težavnem opravilu so stvar namestili nazaj v ohišje in prižgali UV katodo. Učinek je bil izjemen, saj se je kartica spremenila v občudovanja vredno umetnino. Vsekakor zanimiva modifikacija.

7 komentarjev

Pol miljona

Slo-Tech - Kaj napisati, česar že ne veste? Kako sestaviti ubitačno samohvalo ter kovanje v nebesa in hkrati tudi povedati kaj novega? Moram priznati, izjemno težko opravilo, a se bom vseeno pomujal ter vam probal naložiti čimveč s to lepo lastnostjo, da bom dejansko povedal čimmanj. Veste že, da je Slo-Tech ustanovil naš master-bwana luni šestindvajsetega decembra leta Gospodovega 1999. Stran je bila privlačna, brez foruma, brez lastne domene, z dosti vsebine, testi, triki, članki, ažurnimi novicami. Gostovala je na strežniku Robas s povprečjem okoli 50 obiskov na dan. Ostalo je zgodovina. Vsak dan več, vsak dan bolje, vsak dan više ter zahtevnejše. Tako je prišel v svojo vlogo Primož, ki smo ga prosili samo in le za uslugo, da nam bi naredil skripto, ki bi pošiljala naslove novic na mobilne telefone. Pa poglejte, kaj je danes Primoževega. Celoten forum, prijavna skripta, skripta za novice, struktura baze, vnos DVDjev. Vse, kar je na tej strani sprogramiranega, je napisal Primož v lastnem...

25 komentarjev

Rezultati raztaljotke!

Jaz - Ok, en mesec (i kusur ) po začetku naše Raztaljotke objavljamo rezultate. Žrebanje je bilo izvedeno popolnoma avtomatsko s strani skripte, upoštevani pa so bili samo izžrebanci, ki so vnesli polne podatke (tudi naslov). No, rezultate si lahko ogledate tukaj, kjer bodo na voljo kakšen teden, potem pa jih bomo umaknili. Za naslednjo raztaljotko bo potrebno počakati, saj gredo sedaj vse nagrade, ki jih zbiramo, v nagradni fond za Slo-Tech Portorož 2001 tekmovanje in povem vam, da bod nagrade obilne!

11 komentarjev

Slo-Tech Portorož 2001

Jaz - Dragi gospodje ter vse preveč maloštevilčne gospe, poudarjamo še enkrat: V Portorožu se bo od 3. do 5. marca 2001 zvrstilo tekmovanje z laskavim nazivom Slo-Tech Portorož 2001. Izvirno, ni kaj. Za potrditev naše neomajne ter neomejene resnosti smo samo za Vas, dragi bralci ter (še enkrat poudarjam: maloštevilne) bralke, naredili prijavno skripto, na kateri potrdite svoj prihod. O zabavnosti dotičnega tekmovanja ne gre razpravljati, saj bo na vrhuncu. Obeta se nam pet disciplin:

  • Najbolj overclockan računalnik
  • Najlepši računalnik, tako zunanjost, kot notranjost
  • Najhitrejši računalnik
  • Pljuvanje v daljavo
  • X tekmovanje

Vaša prisotnost na tem tekmovanju je močno zaželena. Seveda lahko pridete samo prisostvovat temu legendarnemu dogodku, popit kakšno pivce ter namenit kakšno hvalnico nam, avtorjem te strani. Celotna zadeva bo potekala 3 dni. Petek bo dan priprav, v soboto se bo celotna zadeva odvila, sobotna noč bo namenjena "družabnemu večeru" (heh ), v nedeljo boste pa lahko cel ljubi...

5 komentarjev

Prijavna skripta za tekmovanje

Jaz - Heh, priprave na Slo-Tech Portorož 2001 vneto potekajo in nared je info pejđ in skripta za prijavo. Prvo sva spesnila skupaj s Fliperjem, za drugo pa je zašvical Primož. Torej, če ne veste, kaj za vraga bi lahko bil (megadogodek) Slo-Tech Portorož, potem le oddeskajte sem, se zadevo preberite in se, v primeru, da vam je všeč, tudi prijavite. V naslednjih dneh bo Primož dodal tudi možnost ogleda seznama prijavljenih in pogovora med njimi. Še veselo bo!

1 komentar

Slo-Tech Portorož 2001

Jaz - Heh, da ne boste mislili, da je te tekmovanje ostalo samo pri ideji. Nope, vsa stvar se trenutno pospešeno načrtuje in organizira. Glede na to, da je organizator FlipeR, je najbolje, da vam detajle pove kar on:

Hehe! Dragi moji, prišel je čas, da vas malce več obvestim o dogajanju okoli tekmovanja Slo-tech Portorož 2001, ki se je medtem prelevilo iz strgane zamisli ob pol treh zjutraj do dobro organiziranega dogodka, ki ga bodo spremljali tudi mediji! Prijavna skripta je v delu (je tako, Primož?) in kmalu se boste lahko prijavili na tekmovanje (različne kategorije), si poiskali prevoz, ipd. No takole... Tekmovalo se bo v sledečih kategorijah:
  • Najbolj overclockan računalnik (izračunan bo index za vsak računalnik, tako da ne bodo frekvenčno najhitrejši računalniki avtomatsko zmagovalci!)
  • Najlepši računalnik, tako zunanjost, kot notranjost (pač, če bo všeč žiriji, če ne pa nič... je kdo rekel podkupnina? )
  • Najhitrejši računalnik (ja, tu pa je vse odvisno od čiste hitrosti; zmagovalec...

11 komentarjev

Profesionalne modifikacije

CaseEtc - Glede na hitro približujoče se Slo-Techovo tekmovanje v modificiranju ohišij, je mrzlica zajela tudi naš Forum in irc kanal. Vsi se pogovarjajo kako in kaj bodo modificirali. No, če vas zanima kako to delajo izkušeni moderji, se kar podajte sem. Na CaseETC strani so se psravili nad LiteOn FS020 ohišje (ki že samo po sei predstavlja mokre sanje vsakega overclockerja) ter ga opremili z vsemi možnimi pogruntavščinami. Berite in se učite!

0 komentarjev

Slo-Tech Portorož 2001

Jaz - Nekateri verjetno že veste za kaj gre, drugi pa boste izvedeli sedaj. Torej, pripravlja se Slo-Techova prireditev z imenom "Slo-Tech Portorož 2001". Večino časa bo zavzemalo prvo slovensko tekmovanju v modificiranju ohišij, ki ga seveda ne smete zamuditi. Ker se bo zadeva začela komaj nekje konec februarja imate sedaj še dovoj časa, da se spravite nad svoje ubogo ohišje ter ga spremenite v občudovanja vredno beštijico. No, po tekmovanju se bodo vsi udeleženci pomerili v igranju najljubših mrežnih iger pozno v noč, tako da je zaželjeno, da s seboj prinesete mrežne kartice. Seveda bo tudi veliko obstranskih dejavnosti, kot recimo tekmovanje v pitju, pljuvanju v daljavo in hranjenju hrčkov. Če vam to ni dovolj vas še obveščamo, da bo na prireditvi večina članov Slo-Tech Teama, tako da boste končno lahko dobili toliko željene avtograme .
Šalo na stran, Primož je v kratkem obljubil prijavno skripto, tako da se bodo začele prijave. Medtem lahko o vsej stvari predebatirate tudi v Forumu....

2 komentarja

Tekmovanje v modificiranju ohišij

Overclockers.com.au - Na Overclockers.com.au so objavili zanimivo poročilo z njihovega lokalnega tekmovanja v modificiranju ohišij. Seveda so vso zadevo temeljito poslikali in pokomentirali, stvaritve nekaterih udeležencev pa so res vredne ogleda. Meni je seveda še najbolj všeč ohišje organizatorja, ki ni nič drugega kot predelan Black Cube, ampak ok... Kakorkoli, oglejte si zadevo če je v vsa vsaj malo moderja.

Tukaj bi rad izkoristil priložnost, da prvič javno najavim podobno Slo-Techovo tekmovanje. Yup, prav ste slišali, kaj kmalu bomo tudi Slo-Techovci imeli svoje čisto pravo tekmovanju v modificiranju ohišij, stvar pa se bo dogajala nekje konec februarja v Portorožu. To sedaj je le majhna omemba, saj se bo o vsej stvari še veliko govorilo, toda radi bi povabili vse, da se udeležite (če ne kot tekmovalci pa vsaj kot opazovalci). Seveda bo po tekmovanju en megastičen LAN party in čaga, toda to je že druga zgodba... Za več informacij pa se kar podajte v Forum....

1 komentar

Še en dan!

Jaz - Juhuhu, še približno en dan, pa se bodo začele proslave ob novem letu! Upam, da že imate kakšne načrte, kje boste preživeli "najdaljšo noč v letu" in poskrbite, da vam bo lepo. Vse drugo sploh ni pomembno... V imenu Slo-Tech teama vam želim zares prijetno preživeto noč ter na splošno vse najlepše v prihajajočem tisočletju. Drugače pa, v Forumu že obstaja tema, v kateri si Slo-Techerji vseprek voščijo prijetne stvari, tako da jo kar obiščite in zaželite kaj lepega svojim kolegom!

3 komentarji