»

Popolni IR sprejemnik

Slo-Tech - Če vam je Dedek Mraz prinesel dolgo pričakovani popolni daljinec, vas bo prav gotovo začela gristi zamisel, da bi z njim upravljali še kaj več od televizorja.

Eden od Slo-Techovih članov - TheHijacker, se je že pogumno lotil te naloge in sestavil IR sprejemnik, ki ga lahko priklopimo na osebni računalnik. Rezultate projekta si lahko ogledate v tej temi, veseli pa bomo tudi vaših komentarjev.



Če želite iti po stopinjah vašega kolege, boste morali za uspeh zastaviti slabih 10 evrov in prste na vaši levi roki.

20 komentarjev

Nov test!

Antec true 430

Slo-Tech - Obstajajo tri vrste napajalnikov: serijsko-tajvanski, tajvanski ter ostali. Ker na Slo-Techu skrbimo za vaše psihofizično zdravje ter vam ne želimo od napajalnika začetega požara v hiši, smo odločili, da bomo vašim vprašanjem o črnih ATX kontektorjih naredili konec. Če imate radi svoj računalnik, vsekakor poučno branje.

Preizkusili smo pet napajalnikov iz kategorije "ostalo", saj menimo, da je za napajalnik vredno odšteti več kot deset tisoč tolarjev. morphling1, nam dobro znani vseznalec na področju strojne opreme, je pod drobnogled vzel pet napajalnikov: enega Enhanceovega, dva Enermaxovega ter dva Antecova. Kateri je najstabilnejši v deželi tej? Obvezno branje!

23 komentarjev

Thunderbird 1333 MHz

OC Workbench - Ko sem zagledal tole, sem rekel samo:"UOU!" Pri OCWorkbenchu so objavili screenshot WCPUIDja od nekega, mislim da Japonca, ki je navil Thunderbirda 1333 MHz na 2071 MHz. To je dosegel na modificirani ASUSovi A7M266 plošči pri voltaži 1,95V in osnovni frekvenci 188 MHZ. Na žalost pa je to le novica in ne članek ter vam na žalost ne morem povedati kaj več, upam pa, da to ni le lažen screenshot.

0 komentarjev