»

Za nameček...

Geek Extreme - Poglejmo iz te plati. Včeraj je bil božič, kar je bil zadosten razlog za žuriranje v vseh koncih sveta. Res je že, da se je post-božični Maček™ pri nas že skril, a pomnite -- ZDA so 6 do 9 ur za nami. Od tu sledi pomanjkanje novic [:D]. Zato hitro kliknite na hudomušno povezavico, na kateri boste lahko zapeli geekovsko inačico pesmice The night before Christmas. Frag! [:D]

2 komentarja

Čudno hlajenje

Overclockers.com - Tole je zopet ena stvar, ki mi je vzela sapo. Sicer mi ni niti malo jasno, kako bo človek s tem hladil računalo, toda ideja in izvedba sta res impresivni. Hitro kliknite sem in si oglejte res neverjetne slike. Če boste želeli odkriti skrivnost tega sistema si boste morali prebrati do sedaj 17 stransko forumsko razpravo. Začnite tukaj. Ko kdo od vas ugotovi, kako tole dela, naj pa prosim napiše komentar.

5 komentarjev

Peticija proti ASUSu

Slo-Tech - Hehe, bilo je samo vprašanje časa kdaj se bo pojavila kakšna peticija proti ASUSu. Če še ne veste, je ASUS spet začel z razvojem gonilnikov, ki lastnikom njihovih grafičnih kartic omogočajo goljufanje pri igranju popularnih internetnih 3D streljačin. Seveda ni potrebno posebej poudarjati, da takšni gonilniki delajo veliko škode skupnosti, ki se je razvila okoli teh iger. Kakorkoli, če se tudi sami čutite prizadeti zaradi teh gonilnikov, hitro kliknite sem in podpišite peticijo. Thnx, DeGi.

4 komentarji

Jaome

Jaz - Mhja, da ne boste mislili, da je razlog za pomanjkanje novic samo lenoba vseh nas. Ok, delno je, ker se pač med vikendom nobenemu ne da kaj napisati, toda trenutno vlada na sceni nekakšno zatišje. Damn, kako bo komaj poleti .

0 komentarjev

OC Popotovanje 3

Jaz - OC Popotovanja so vedno eni izmed najbolj priljubljenih člankov, saj gre za nezahtevno in zelo zanimivo branje. Današnji dan vam bo s svojimi izkušnjami polepšal eraserr, ki je v 3. OC Popotovanju na Slo-Techu opisal svoje izkušnje z vodnim in freonskim hlajenjem Duronov. Članek je resnično zanimiv, tako da ogled priporočam vsem, še posebej pa tistim, ki vas zanima kaj je potrebno, da iztisnete še zadnjo kapljico moči iz procesorja! Hitro kliknite na povezavo v desnem meniju ali pa kar sem!

2 komentarja