»

Pomnilniki na kupu

OC Prices - Pomnilnik je izjemno pomembna računalniška komponenta za navijalce, saj je po uspešnem odklepu procesorja največkrat prav pomnilnik ozko grlo pretoka podatkov. No, da se boste lažje odločili kateri pomnilnik kupiti, so na OC Prices testirali kar osem različnih pomnilniških modulov, ki so označeni bodisi s PC3200 oz. PC3500. Klik!

3 komentarji

Crucial 256MB PC2700 DDR

M:6 - Še en DDR pomnilnik za "navijače". Na M:6 so naredili obširen test, ki si ga lahko ogledate tukaj.
Ena ploščica tega pomnilnika pa vas bo olajšala za okoli 80 zelencev.
Še specifikacije:
  • DDR PC2700
  • 167 MHz Ura, 333 MHz podatki
  • Voltaža: 2.5V
  • SDRAM Timing: CL=2.5
  • max nastavitve za DDR400: 3-3-3 -> 210 MHz

0 komentarjev

Play TV Box

Tweak Town - Na TweakTown so si ogledali, kot lahko sklepate iz naslova, TV "kartico", ki jo je izdelalo podjetje Prolink. V nasprotju z ostalimi karticami te vrste, to sploh ni kartica, temveč eksterna enota sposobna predvajanja televizijskega signala računalniku. V kompletu boste dobili še daljinski upravljalnik in vse kablovje, ki ga potrebujete. Resolucija te napravice sega do maksimalne meje 1024x768, njena prednost pa je, da jo lahko priklopimo na vsak operacijski sistem, sprejme pa skoraj vse standardne video naprave. Napravica je bila ocenjena z 9 točkami od desetih, klik!

3 komentarji

ECS I-Buddie 4 Desknote

Tweak Town - Kupujete nov prenosnik? Odločitev kaj kupiti, je brez dvoma težka, saj pri prenosniku ne upoštevamo samo cena/zmogljivost razmerja, temveč je potrebno paziti še na cel kup drugih stvari, kot so baterije in njih lastnosti, ergonomičnost ... Da bo ta odločitev malce lažja, si oglejte kar čimveč testov različnih prenosnikov na tržišču, škoditi itak ne more. Na TweakTown so si tokrat ogledali ECSov model I-Buddie 4 Desknote imenovan. Preizkusili so dobesedno vse, za nameček pa so pognali še vse najbolj popularne benchmarke. Klik!

0 komentarjev

Navijanje AMD procesorjev

Tweak Town - Ker se v zadnjem času v forumu pojavlja spet vse več vprašanj v zvezi z navijanjem, odklepanjem ter drugačno predelavo Athlonov, vas lahko razveselim s temle člankom.

Na TweakTown so vzeli čas in lepo napisali osnove navijanja AMDjevih procesorjev, začenši pri terminologiji navijalcev, optimalnih nastavitvah BIOS, odklepanju ... Članek obsega enajst strani in vam bo zagotovo v veliko pomoč. Hitro brat!

1 komentar