»

Glasba za v žep

Envy News - Mp3 je najbolj priljubljen zapis glasbe, ki se je na začetku uporabljal le na računalnikih. A ta format prodira tudi na mobilno tržišče, kjer je postal zelo praktičen, saj na 700 MB lahko spravimo skoraj 10 ur glasbe. Samsung YP-300S je zelo pripravna napravica, ki jo lahko skrijete v pest in nanjo shranite do 64 MB glasbe. Ne podpirale pa le mp3 formata, temveč tudi WMA.

6 komentarjev

Test MP3 predvajalnika

Review Shack -

Da, spet je nedelja, popraznična nedelja, podjetja ne delajo, novih dogodkov ni in ponovno ste obsojeni na branje -- testov strojne opreme. Kaj č'mo. Saj bo bolje. [;)]

Na Review Shack so spisali test napravice, ki jo bodo cenili predvsem tisti, ki veliko potujejo in radi poslušajo dobro glasbo. Uganili ste, tokrat gre za prenosni CD-predvajalnik, ki razume še MP3 jezik ter loví radijske frekvence. Če spadate med te glasbene "odvisnike", si članek le preberite. Klik!

2 komentarja

Need for Speed: Hot Pursuit 2

t - break -

V naslovu omenjena igra sicer ni več najbolj nova, a je še vedno ena izmed najbolj igranih računalniških simulacij vožnje avtomobila. Z uvrščanjem igre med arkade ali simulacije se na tem mestu ne bomo ukvarjali, saj ima o tem vsak svoje mnenje, ki ima največkrat zabetonirane temelje.

No, raje si poglejmo članek, ki so ga spisali na T-Break. V njem so do potankosti preučili omenjeno igro ter se o njej razpisali na kar šestih straneh. V kolikor ste ljubitelj avtomobilskih simulacij oz. želite igro naštudirati do amna, si članek le oglejte.

A ne pričakujte linka za dolvleko. [:)]

10 komentarjev

MP3 predvajalnik

t - break - Potujete nekam daleč? Želite na poti poslušati glasbo in po možnosti ne tovoriti zraven kilogram CDjev? Za takšne so razvili format MP3, s katerim lahko na en CD spravite ogromno glasbe. Problem pa se pojavi, ko želite te CDje poslušati kje drugje kot na računalniku. Različna podjetja so tu ugledala tržno nišo in nemudoma začele ponujati prenosne CD igralnike, ki govorijo tudi tuj jezik - MP3. Eno takšnih naprav so si ogledali na T-Break. Z iRiver SlimX iMP-400, kot se ji uradno reče, so bili z njo sorazmerno zadovoljni. Če imate dvesto zelencev preveč, klik!

5 komentarjev

Abit KD7-RAID

t - break - Osnovne plošče na čipovju KT400, kljub negativnih kritikam le-tega, še vedno nastajajo. Abit je po AT7 izdal še eno ploščo na tem veznem naboru, ki pa ni serije MAX, in je torej primerna za vse, ki želijo hitro osnovno plošče brez drugih bonbončkov in dodatkov, ter zanjo ne želijo odšteti preveliko vsoto. Abitko so si ogledali pri T-Break in ji prisodili solidno oceno.

0 komentarjev

Creativovi prenosni zvočniki

t - break - Na t-break so se razpisali o novih Creativovih zvočnikih. Ti zvočniki so namenjeni prenosnikom, saj tehtajo le 320 gramov z baterijami vred. So v velikosti dlančnika in zato primerni tudi za CD predvajalnike. Z računalnikom jih povežemo preko 3,5 mm vhodnega priključja. Gizmoti dosežejo moč 4 Watte. Ti zvočniki sploh niso slabi, saj lahko z dimenzijami 154 × 65 × 50 mm predvajajo glasbo kar 35 ur. Klik!

0 komentarjev

CD MP3 player

Buy Korea21 - Če si mogoče želite nekaj konkurence pri prenosnih CD MP3 playerjih, imam za vas prečudovito novico. Korejska firma Dioneer je izdala na trg kar nekaj MP3 playerjev. Njihovi prenosni CD MP3 igralniki imajo štirivrstični LCD, spomin za 12 CD zgoščenk, sedemkanalni izenačevalnik in še mnogo ostalih pohvlanih malenkosti. Le nekaj nas lahko moti pri tem proizvajalcu - je iz Koreje in le stežka bomo našli njegovo produkte v Sloveniji.

9 komentarjev