»

FreeSBIE 1.0

Slo-Tech - Vas je kdaj zamikalo, da bi preizkusili, kaj vse zmore FreeBSD, pa niste našli prave volje, da bi si vzeli čas zanj, oz. preuredili razdelkov na že tako vedno premajhnem disku? No, naši zahodni sosedje so pripravili FreeSBIE, nekaj podobnega Slo-Tech Linuxu, le da je zgrajeno okoli najnovejšega FreeBSD 5.2.1. Stran za dolvleko ok. 550 MB ISO slike CDja je tule, naznanilo pa lahko najdete na BSDforums.

3 komentarji

Wireless Networking 101 - Bodite Neožičeni

Wireless Networking 101 - Vas je že kdaj zamikalo, da bi postavili mrežo s sosedom, pa vam oče/mati ni pustil/pustila razbiti pol stene za mrežni kabel [>:D] ? Potem pa ste nekega lepega dne slišali za brezžični LAN (wireless LAN) in nikakor niste mogli najti načrta ali navodil kako to izdelati in izvesti pri vas doma? Prav za takšne ljudi je nastala tale stran. Na njej najdete veliko informacij, načrtov in navodil za uspešno postavitev brezžičnega omrežja. Zdaj pa hitro odklikajte tja!

0 komentarjev

Najcenejša modifikacija

Guru 3D - Vas je kdaj zamikalo, da bi predelali svoje ohišje in vanj vstavili kakšno neonko, potem pa ste se spomnili na ceno ter idejo v kali ovrgli? To od sedaj ni več problem. Na Guru3d so pripravili članek o tem, kako narediti najcenejšo predelavo ohišja. Mogoče vam bo celo všeč, kot zanimivost pa naj povem, da so za izvedbo predelave uporabili škatlo od pice. Klik!

0 komentarjev