»

Nov članek

Slo-Tech - Andrej Budja je za vse uporabnike in administratorje Windows sistemov spisal poučen članek o tem, kako jih čim boljše zaščititi pred zlobnimi stvarmi, ki prežijo na nas na raznih intra- ter inter- omrežjih. Tako je opisano upravljanje s popravki, požarnimi zidovi ter čiščenje razne navlake, ki vohuni za nami.

Vsekakor obvezno branje in sledenje navodilom za vse obiskovalce NEST-a in ostalih ožičenih zabav.

33 komentarjev

Nov članek!

spajkanje

Slo-Tech -

Simon Belak, bolj znan kot Owca na naši spletni strani [:D], se je potrudil in spisal članek, v katerem je opisal voltmod VDD-ja na EpoX 8RDA+ matični plošči. Z modifikacijo, ki mu je odlično uspela, je pridobil nekaj dragocenih desetink volta, kar mu je omogočilo, da je iz pomnilnika iztisnil še tiste zadnje megaherce moči. Za povrhu še to; postopek sploh ni težak. Če je v vas vsaj malo navijalca, si članek le preberite.

15 komentarjev

Škulj ponovno "udaril"

V afektu.

vir: 24 ur
24 ur - Sveže objavljena novica v POPovi oddaji 24 ur pravi, da je domnevni slovenski heker Robert Škulj ponovno udaril.

Za kaj gre? Škulj se je tokrat lotil Proklika in Proklika plus, storitvi elektronskega bančništva za podjetja in ugotovil, da tudi ti dve storitvi nista varni. S svojim programom (napisala naj bi ga s prijateljem) za "simulacijo uporabnika" je ob sodelovanju dveh podjetij dokazal, da je tudi v Prokliku in Prokliku plus možno denar prenašati iz računa na račun. Glede na to, da je prenašanje novcev iz računa na račun preko interneta nekako tudi namen elektronskega bančništva in da Škuljevo "odkritje" sploh ni nič posebnega oziroma nič, česar ne bi...

21 komentarjev

Nov članek! Deda Zmrz svetuje

Slo-Tech - Tako, kot nek povzetek dogajanja čez celotno leto 2002, smo za vas spisali članek, ki se ukvarja s tem, kakšen računalnik kupiti, če ste se ga odločili sestavljati po komponentah. Če še niste dobili novoletnega darila ter želite Dedku Mrazu pisati, kaj naj vam kupi, ter si močno želite novega računalnika, kar hitro kliknite na članek ter si preberite, kaj si zaželeti. Branje je, kot ponavadi, obvezno ter nujno. Klik!

12 komentarjev

Nov članek!

Slo-Tech - Tako, pa smo dočakali še en članek, tokrat izpod peresa našega vrlega admina ter strastnega navijalca. Alien-w je opisal pot od zapakiranega GeForce4 Ti4200 do skorajšne Ti4600 inačice, skupaj z vsemi težavami ter zapleti, ki so se mu dogodili. V kolikor je v vas vsaj malo overclockerja ter modifikatorja, klik!

2 komentarja