»

Radeon 9700 Pro

Tweak Town -

Na TweakTown so izvedli test Radeona 9700 Pro. V še svežem testu so testirali grafikuljo podjetja Sapphire, ki se polno imenuje Sapphire Radeon 9700 Atlantis Pro "Ultimate Edition". Kartica se ponaša z 256-bitnim pomnilniškim vodilom, osmimi cevovodi in polno podporo DirectX 9, AGP 8x, OpenGL in še kopice ostalih grafičnih tehnologij. Za karseda dobro navijanje so želeli pri Sapphire poskrbeti s posebnimi hladilnimi telesi za pomnilnik. Na TweakTown so kartici dodelili oceno 9.5 (od 10) in nagrado urednikov izbor. Kartica je pač huronsko hitra, saj so jo uspeli naviti do stabilnih 370/350 MHz (GPU/RAM), s čimer so dosegli skorajda 5.000 3DMarkov2003. Moti le cena. Povezava na test.

3 komentarji

Xaser 2 Plus-A5000B

System Cooling - Na System Cooling so si ogledali gotovo že vsem znano ohišje podjetja Thermaltake. Xaser 2 Plus-A5000B je nekakšen mešanček med Big Tower in Midi Tower ohišjem. Promovirajo ga z dobrim hlajenjem, saj poleg samega ohišja dobimo tudi nekaj ventilatorjev, hladilnik za trdi disk, krmnilnik, kar je, jasno, njihov lasten proizvod. Tukaj si lahko ogledate dokaj kratek članek, v katerem so zajete vse pomembne prednosti in slabosti tega ohišja. Torej, tisti, ki se hočete postavljati pred prijatelji z izgledom svojega računala za katerega potrebujete le nekaj denarja in vožnjo do najbližje računalniške trgovine, si ta članek le preberite.

2 komentarja

Xoxide LL60

Tweak Town - Daleč so že časi, ko je bilo ohišje bolj kot ne nebistven del naših računalnikov. Navijanje je prineslo nesluteno segrevanje računalniških komponent in dobro prevetreno ter zasnovano ohišje je ključnega pomena za dobro navit računalnik. Pa še lepo more izgledati, kajne. [;)]

Na TweakTown so si danes še eno izmed serijsko lepo oblikovanih ohišij, ki nosi ime Xoxide LL60. Če vas zanima, kaj je na tem ohišju tako posebnega, da si je prislužilo 9.5 točk (od 10), klik!

1 komentar

Ahanix dboX

Tweak Town - Kljub temu da ohišja ne pripomorejo k hitrosti sistemov (vsaj nenavitih), pa vsi vemo, da je ohišje najpomembnejši del računalnika, če le izgleda lepo. V kolikor ste v dilemi katero ohišje kupiti, poglejte sem. Na TweakTown so si namreč ogledali srebrno ohišje, ki nosi ime Ahanix dboX, karkoli naj bi že to pomenilo. Dodelili so mu sorazmerno visoko oceno 9.5 (od 10), kar pomeni da gre za kar solidno zadevo.

Od zadaj :P

5 komentarjev

Matične plošče ... ponovno

Tweak Town - Ponovno ste dočakali nov test matične plošče. Žal ne na Slo-Techu, a vendarle ... Na TweakTown so si namreč ogledali Asusovo P4S8X, o kateri že vrabci na vejah čivkajo, da je grajena na Sis648 čipovju, da podpira Penitume 4, DDR333 pomnilnik, AGP 8x in ostale dobrote. Plošči so prisodili oceno 7.5 (od 10), če pa vas zanima bolj natančno, kaj na plošči ni popolno, si preberite celoten test.

0 komentarjev

Abitov GeForce 4

Tweak Town - Torej, našemu master bwani luniju se je očitno zmešalo. Dal mi je pooblastilo, da pišem na Slo-Techu novice. Khm, be afraid, be very afraid... je nekoč zapisala TinkaPinka. Zgodovina se ponavlja, le imena so drugačna. Bojte se.[>:D].

Na TweakTown so si ogledali Abitovega GeForca 4 Ti4200, ki se ponaša z zanimivo lastnostjo - O.T.E.S (Outside Thermal Exhaust System), ki naj bi pomagala k boljšemu hlajenju ter, jasno, navijanju kartice. Klik!

3 komentarji