»

Ati oznanil partnerstvo z Neue ELSA GmbH

Tom's Hardware - Elsa se je vrnila in skelnila partnerstvo z ATIjem, kar je vsekakor dobra novica za Elsine nove gospodarje. Njihova prestižna grafična kartica bo seveda grajena na Radeonu 9700 ter se imemovala ELSA Gladiac 9700 PRO, a bo nažalost naprodaj le v Nemčiji, Avstriji in Švici. Kartica bo, kot vsi ostali Radeoni, imela 128 MB DDR pomnilnika, podporo DirectX 9 in še ostale dobrote, značilne za to odlični R300. Klik!

1 komentar

CpuCool

Tweak Files - Za vse tiste, ki vas ne zanima MBM za nadzor temperature in sistema je tukaj en programček CpuCool, ki pa služi še marsičemu. Dela z vsemi procesorji in Intel, ALI, VIA, AMD in SIS5595 matičnimi ploščami. Program pa je shareware. Programček in kaj lahko dela dobite tukaj: LINK. Tukaj pa dobite tudi PowerStrip 3beta: PowerStrip 3Beta

6 komentarjev

Nov PowerStrip

3D Files - In sicer PowerStrip 3.0 Beta3 Build 113, downloadate pa si ga lahko tukaj, velik je pa samo 432 KB. Za tiste, ki še ne veste, kaj PowerStrip je - je programček za nastavljanje vseh mogočih in nemogočih lastnosti grafičnih kartic.

2 komentarja