»

Office 11 Beta 1 je tu

The inquirer - Microsoft je danes predstavil prvo uradno beta različico svoje nove inačice pisarniškega paketa Office, ki tokrat nosi že številko 11. Končna verzija naj bi se pojavila enkrat v sredini prihodnjega leta. Največja novost, ki jo Microsoft tudi promovira, je vsekakor izboljšana uporaba ter podprtost XML, za vse dodatne informacije ter novosti, pa skočite na to stran!

4 komentarji

CD-R(W) in Windowsi XP

CDR-Info - Na, po mojem mnenju najboljši strani glede peke CDjev, CDR-infu so si ogledali vse možne postopke peke pod novim Microsoftovim operacijskim sistemom - Windowsi XP. Poskusili so zapisati CD kar z vgrajenimi možnostmi, kar se izkaže za zelo uporabno, vendar pa ne omogoča vseh možnosti, kot naprimer Nero ipd. Izdelavo CDjev so poskusili tudi z običajnimi programi za peko CDjev, rezultati pa niso bili nič posebnega. Članek si lahko preberete tukaj.

1 komentar

Nero Burning Rom tudi v slovenščini

Jaz - Nova inačica Nera, 5.5 rangirana, naj bi izšla tudi v slovenskem jeziku. Zadeve se je lotilo podjetje TSC Laba d.o.o. iz Litije, ki je v sodelovanju s podjetjem Ahead GMBH iz Nemčije prevod realiziralo. Predvidena cena paketa je okoli 16 tolarskih tisočakov, v paketu se bo pa poleg Burning Roma nahajal tudi Nero CD speed, Nero Drive speed, Nero Image Drive Installer, Cover Designer in Wave Editor. Kaj naj rečem... Odlično! Lepo je videti, da ni samo Microsoft tisti, ki prevaja svoje izdelke v slovenščino. Bravo, fantje! Hvala firestarterju za novico.

8 komentarjev