»

Nova recenzija

Slo-Tech - DrSergioDJ se je ponovno izkazal in spisal novo recenzijo. Tokrat si je ogledal film z naslovom America's Sweethearts (Ameriška ljubljenca), ki se ponaša z mnogimi že uveljavljenimi igralci, a samo ti očitno niso dovolj, da bi si film prislužil odlično oceno. Zahtevana je pač vsestranskost. Komentirajte!

0 komentarjev

Nova recenzija

Slo-Tech - Tako, DrSergioDJ je za vas spisal še eno recenzijo. Tokrat si je ogledal film Blade II, ki je, le kako ste uganili, nadaljevanje enice izpred štirih let. Kako se tokrat znajde Wesley Snipes kot polvampirski stvor? In, ali tudi vampirji niso najvišje v prehranjevalni verigi? Klik!

3 komentarji

Nova recenzija

Slo-Tech - Pa smo jo dočakali, novo recenzijo namreč. DrSergioDJ si je tokrat za vas ogledal nadaljevanje Taxija, francosko komedijo z naslovom Taxi2. Film, kot pravi, ne poskuša biti nekaj fenomenalnega, temveč vam le polepšati kak večer, ki ste ga nameravali prebiti pred televizijskim oziroma računalniškim zaslonom. Film si je, po mnenju našega predragega ([;)]) recenzista, prislužil oceno sedem. Se strinjate? Brž klikat!

9 komentarjev

Antec 660AMG

Tweak Town - Tweak Townovci so napisali kritiko Antecovega Mini Tower 660AMG ohišja. Oblika je še ena variacija na serijo Dragon, torej izredno všečen, barva pa je kovinsko-srebrna. Odstranljiva kletka za trde diske je samoumevna, na stranici ohišja je ročka za odpiranje in tudi 80 mm ventilator, ki ga najdemo tudi na zadnji strani. Spredaj sta na voljo odprtini za dva dodatna ventilatorja, pred katerima stoji protiprašni filter (ki se ga da baje celo oprati [:D]). Ne manjkajo niti USB in firewire priključki na prvi strani in 330W TruePower napajalnik. Ohišju bi morda lahko zamerili le pomanjkanje pladnja za osnovno ploščo in veliko težo (narejeno je namreč iz jekla). Prav zato so mu prisolili oceno 9/10. Klik za ogled!

2 komentarja

Novosti

Slo-Tech - Če še niste opazili, je že od včeraj na strani nova recenzija, ki jo je spisala sfinga15. Je Gospodar prstanov res vreden vseh svojih oskarjev? Klik!

Poleg tega smo pa danes v forumu spremenili ime oddelka Prva fronta v Operacijski sistemi, saj se nam zdi, da je tak naziv oddelka dosti bolj razumljiv. Toliko da veste [:D].

8 komentarjev

.recenzija Nova

Slo-Tech - .ponoviti kanim ne izkušnje tele :zagotavljam vam Nekaj

!Klik .nedobesedno in Dobesedno .kazalca urinega smeri nasprotni v sneman ,neklišejsko kako o ,je ki - Memento film ogledal je si ,recenzent gorostasi naš ,DJSergioDr .kratek bom zato ,muka je makroja učinkovitega enega uporabe brez tegale pisanje ,Okej

12 komentarjev

Nova recenzija

Slo-Tech - Naša nova recenzentka, sfinga15, je za nas opisala še en DVD. Leta 2001 izdan film, v katerem se razkažeta (khm [:D]) seksi Angelina Jolie ter mačo (khm [:D]) Antonio Banderas. Je dober? Kako se gospodična Jolie obnese v vlogi severnoameričanke iz konca 19. stoletja? Pa Antonio Banderas kot bogataš? Klik!

3 komentarji

Nova recenzija

Slo-Tech - Tokrat filma nista opisala DrSergioDJ ali Slaine, temveč je debitirala nova recenzentka, sfinga15 (ki ni stara 15, ne, ni, pokvarjenec! [:D]). Kakorkoli - Ajda je opisala film The Piano, Klavir, ljubezensko dramo, ki je leta 1993 pobrala Schindlerjevemu seznamu tiste nagrade, ki jih je pač lahko, saj sta bila filma en drugemu zelo bok ob boku. Klik!

2 komentarja

Nov DVD

Slo-Tech - Ja, konec je te zloglasne mature. Torej to nekako pomeni, da je nam zmanjkalo izgovorov zaradi pomanjkanja nove vsebine na strani. No, obljubim vam, da boste lahko jutri prebirali zanimiv članek, pred tem pa si na hitro preberite novo recenzijo našega recenzenta DrSergioDJa, ki trenutno uživa na slovenskih algah... ekhm... plažah [:D].

4 komentarji

"Oskarji" za dosežke v industriji iger podeljeni

GDC - Na konferenci GDC so, poleg kupa seminarjev namenjenih programerjem računalniških iger, predstavili tudi "oskarje" s tega področja. IGDA podeljuje nagrade za: Najboljšo igro preteklega leta, najbojšo novo skupino, najbolj originalen igračkarski lik, zvok, design igre, najboljše stopnje, najboljšo kodo igre, grafiko in inovacije. Med nominirance za najboljšo igro so se uvrstili Black & White, Grand Theft Auto 3, Halo: Combat Evolved, ICO in Max Payne. Najboljša igra preteklega leta pa je... Tukaj :D!

2 komentarja

DrSergioDJ na udaru

Slo-Tech - Naš lokalni DVD-opisovalni guru je dobil v roke film, ki ga trenutno lahko gledate v kinematografih. Legally Blonde, DVD regije ena (hehe, kaj bi mi brez tega), na katerem je film, ki postavi v aktualo zgodbo o blondinki, vešči oblačenja, ki uspe kot študentka na Harvardu. Že slišano? Mogoče. Ampak vseeno zanimivo gledanje.

1 komentar

Operacija mečarica

Slo-Tech - DrSergioDJ si je ogledal film Swordfish ter spisal recenzijo. Zanimiv film z zanimivimi igralci (saj veste koga imam v mislih ). Vreden meta uča! Producent filma je Joel Silver, ki je bil prisoten tudi pri Matrici. Matrica pa vam je bila všeč, kajne?

3 komentarji

Final Fantasy

Slo-Tech - DrSergioDJ se je spet potrudil in opisal eno od, če ne najbolj tehnično dovršeno risanko sploh. Final Fantasy ali, po slovensko, Poslednje sanje, je animirana risanka, ki na čase spominja na pravi snemani film, vsaj po realističnosti animacije. Sicer jaz mislim, da vsebinsko malo šepa, ampak hej, kdo bo oporekal recenziji ?

0 komentarjev

Nov DVD

Slo-Tech - Naspidiranost je narekovala, da sta se danes na tapeti znašli dve novi zadevi. Druga je - kajpak - nova recenzija filma. DrSergioDJ se za ta teden poslavlja, saj namerava izkoristiti počitnice do maksimuma, zato se ne nadejajte recenzij v prihodnjih sedmih dneh. Je pa zato recenzija filma Proof of Life toliko bolj voljna vaše pozornosti in komentarja.

2 komentarja

Nov DVD

Slo-Tech - Novica: Ker se pospešeno pripravljamo za Infos ter ker nam je včeraj izpadel strežnik, se opravičujemo za malo daljšo odsotnost z vsebino. Navkljub vsemu si pa lahko danes preberete nov DVD, ki ga je za vas spisal že dolgo ustaljeni Slo-Techer DrSergioDJ. Pay it forward je film o čustveno razrvanem učitelju, ki ima fiksno idejo o tem, kako bi spremenil svet. Sin, mati, oče ter učitelj so glavne osebe v zgodbi o uspehu, ljubezni ter razočaranju. Dober film, vam povem. Je bil vam tudi tako všeč kot meni? Komentirajte!

9 komentarjev

Nov DVD

Slo-Tech - Kot vidite, danes nimamo časa... Čisto vsi imamo naslednji dan pomemben test, zato smo se zabubili pred knjige ter vzeli naše šolsko delo resno (heh ). Ampak vseeno, DrSergioDJ se je potrudil in nam spisal še eno recenzijo filma. Na žalost zadnjo do naslednjega meseca, ker ima tudi on grmado šolskega dela. Charlie's Angels je, po njegovih besedah, chick fight movie, ki ima potencial za uspešnico z nekaterimi elementi. Katerimi? Preberite si sami . Vi uživajte, jaz pa nazaj k pisanju testa Kyra... ups... k šolskem delu .

15 komentarjev