»

Igrator™

LAN Party - Se vam redno dogaja, da si med divjim igranjem Counterstrikea uspete zavozlati prste? Ali pa ste svojo ubogo tipkovnico razžagali le zato, da se med besnim nabijanjem Warcrafta3 ne bi utopili v morju nepotrebnih tipk? V kolikor sodite med osebke te vrste, bo za vas bržkone kar pravšnja nova stvaritev iz Thrustmastrovih logov, Tactical Board imenovana. Za vas so jo stestirali na Lanparty.com. Torej, ako želite izvedeti, če vam dotična napravica res lahko odpre nova obzorja (osebno vam sicer v tem primeru raje svetujem sprehod po naravi [:D]), klik!

4 komentarji

Najučinkovitejše vodno hlajenje ;)

Overclockers Australia - Kot gotovo že veste, je postalo vodno hlajenje pri navdušencih eden izmed najbolj priljubljenih načinov odvajanja toplote iz vedno prevročih procesorjih. Toda ali je vedno treba nabavljati razne vodne bloke in številne druge nepogrešljive pripomočke, da nam vodno hlajenje sploh postane dostopno? Navdušenec na tej strani dokazuje, da to ni vedno potrebno. To dokazuje s svojih vodnim hlajenjem, ki je na prvi pogled zares ubijalsko. Ne verjamete? Poglejte si spodnjo slikico in takoj vam bo jasno [:D]:

6 komentarjev

Računalnik za LAN razpaljotke

Bjorn3D - Tako imenovani LAN Partyji veljajo v tujini za ene izmed najbolj priljubljenih načinov druženja ljudi, ki prinese računalnike iz vsepovsod in se nato preizkuša v igranju mrežnih iger. LAN partyji pa niso samo oblika druženja, ampak so tudi gonilo, ki uporabnike spodbuja k izdelavi čim bolj priročnih ohišij, oziroma kar celotnih računalnikov. Enega izmed takih priročnežev si lahko ogledate na tej strani, kjer je nek zagret modifikator kar lepo združil 17" LCD...

0 komentarjev

Dobra modifikacija

Overclockers Australia - Na strani Overclockers Australia so objavili novo modifikacijo nekega tipa, ki ima že izkušnje s spravljanjem računalnika v potovalni kovček. Isti tip je presenetil tudi drugič in napravil isto modifikacijo, ki pa ni nič manj navdušujoča. Seveda pa najbrž ne gre samo za bahanje, saj je računalnik v kovčku dobro prenosljiv in primeren za LAN partyje, pa še polno radovednežev se bo vedno paslo okoli njega. Izdelku se lahko načudite tukaj, kjer pa vas bodo najbrž zmotile slike, ki so slabše kvalitete. Še slikica za najbolj neučakane [:D] :

0 komentarjev

Sprogramirana podgana

PC mods - Ste si kdaj zaželeli bolje igrati Half-Life ali Quake? Če je odgovor "da", sem našel ravno pravo miš za vas. Ima 9 programabilnih tipk in vsaka tipka lahko vsebuje 5 ukazov. S to mišjo bi pa mogoče še jaz prišel v finale na Slo-Tech LAN partyju [:D]. Več o tem tukaj.

3 komentarji

Modifikacija miške

Overclockers Australia - Modifikatorji, ki imate doma Microsoftovega Intelli Explorerja si najverjetneje že od vekomaj želite, da bi rdečo LED diodo zamenjali z modro. Tisti, ki pa si lastite prozorno miško, pa ste si gotovo že od nekdaj želeli vgradnje LED diode, s katero bi na LAN partyjih povzročili nemalo navdušenja (če že nebi zmagali v Quaku 3 ali Unreal Tournamentu). Če ste si to že od nekdaj želeli, pa niste vedeli kako bi to storili, potem bo ta stran kar pravšnja za vas. Opisuje namreč, kako za ne preveč velik denar opraviti to na prvi pogled dokaj enostavno modifikacijo. Denarni vložek je minimalen in delo prav tako, rezultati pa so lahko marsikdaj prav...

4 komentarji

Modificirana miška

3dXtreme - Modifikatorji se še vedno ne dajo. Po ogromnemu številu modificiranih ohišij, so se sedaj na udaru znašle še miške. Primer modificirane miške si lahko ogledate na tej strani, kjer boste našli kar nekaj slik in malo teksta, ki (precej skopo) opisuje ves potek. Vse kar potrebujete za tako modifikacijo je vrtalnik, dremel, nekaj brusilnega papirja, barvo, 2 uri časa in seveda A4tech WOP-35 miško. No, čeprav je modifikacija prirejena samo temu modelu miške, boste lahko napotke mirne volje uporabili tudi na drugih modelih. Pa prijetno fraganje z modificirano miško ;).

0 komentarjev

Modifikacije ohišja n-tič

več strani - Modifikacije, modifikacije, modifikacije,... Ni jim videti konca. Ljudje še vedno radi ustvarjajo in kar tekmujejo med sabo, kdo bo naredil svoje ohišje bolj navdušujoče. Vse kaže na to, da se z raznoraznimi modifikacijami razvija nov del sodobne umetnosti. No, ker so modifikacije v novicah danes že kar malo zapostavljene, sem izbrskal dve strani, ki vam bosta dali nove ideje:

  • Ta modifikacija bo zanimala predvsem modifikatorje, ki veliko hodijo na LAN partyje. Ponavadi taki ljudje potrebujejo lahko ohišje z ročajem in še kakšen okrasek (v našem primeru nekakšno "okno"), ki omogoča pogled v notranjost računalnika (v kateri se blešči najnovejši GeForce 3 hehe). Skratka zanimivo branje.
  • Ta modifikacija pa bo prišla prav v vročih poletnih dneh. Govori namreč o vgradnji ventilatorja na ohišje. O tem je bilo na Slo-techu povedanega že veliko, vendar, ker že govorimo o modificiranju ohišja, sem v novico vključil tudi članek o vgradnji ventilatorja.
...

2 komentarja