»

Zamenjava ohišja xbox360

vir: HardOCP
HardOCP - Za vse lastnike Microsoftove konzole zadnje generacije, ki so že izkoristili garancijski rok, so na HardOCP spisali podroben vodič za zamenjavo celotnega ohišja. V njem so se posvetili previdnemu razdiranju konzole in vgradnji novih delov, končni rezultat pa je bil zelo navdušujoč. Pri nas je ponudba tovrstnih delov sicer borna, vseeno pa v dobi interneta z malo truda (in denarja) ni težko dobiti nečesa bolj unikatnega od zamenjave za sprednjo ploščico. Berite.

1 komentar

HardOCP + Slo-Tech = OK

Slo-Tech - Očitno se strani kot sta HardOCP in Overclockers Australia precej zanimata za vodno hlajenje, saj sta že pred časom objavili povezave na Slo-Techov forum, kjer sta tedaj Boeing in morphling1 predstavila svoje vodne bloke za hlajenje procesorja.
Danes pa sem na HardOCP zasledil še eno povezavo na Slo-Techov forum, in sicer na temo, kjer je morphling1 predstavil svoj trenutni projekt izgradnje vodnega bloka, ki bo hladil Herculesovega Radeona 8500. Zato bo Slo-Tech najverjetneje zopet deležen malce večjega obiska.
Mimogrede, če nove teme še niste opazili, potem je skrajni čas, da se pridružite debati.

1 komentar

Še več testov KT266A

več strani - Da je VIA izdala nov DDR nabor, ki se imenuje K266A, vam je povedal že Pretorijanec, vendar pa je gotovo marsikdo podvomil v test na VIA Hardware, kjer imajo kar precej prijateljske odnose z Vio in Viinih izdelkov gotovo ne kritizirajo tako, kot kakšne druge neodvisne strani. Teste so opravili še na:

0 komentarjev

IDE Hot Swapping?

HardOCP - Ko smo že pri HardOCP, sem pri njih zasledil še eno govorico (zadnje čase so jih polni):
Hey I saw the blurb on hotswapping ide... I've done it a million times with IDE Hd's, no problemo. Running wink2.. Just go into the device manager, uninstall the device and unplug it. Then you slap the new one in, select your computer (still in device manager), goto action and "rescan for hardware changes". Voila. Doesn't work too well (read: not at all) on IDE3&4 (Addin controllers) but works fine one IDE0&1. -chris


No, če je to res, potem začnem s čaščenjem Windowsev 2000, kajti zamenjava IDE diska med delovanjem naj ne bi bila mogoča. Jaz si tega posega ne upam narediti, če je pa kdo od vas tako pogumen, ne prevzemam odgovornosti .

14 komentarjev

ATIjeva nezdružljivost

HardOCP - OK, ko sem končno dobil hitro pipico v svet (kombinacija zanesljive Arnesove slovenske peering povezave do Slo-Tech strežnika, ki je na Telemach mreži, kateri dela povezava v tujino brez problema, ampak ker imam na Slo-Tech serverju shell in brskam prek lynxa, se mučim in mučim ), sem takoj zasledil eno lepo novičko na HardOCP. Po njihovih besedah se ATI Radeon tepe z ALI DDR čipovjem. Te dve zadevi naj pač ne bi delovali skupaj. Trenutno na obzorju še ni rešitve, ampak ATIjevi ter Acerjevi strokovnjaki delajo na tem problemu takorekoč dan in noč. Upajmo, da res...

0 komentarjev