»

DU meter ima konkurenco

Slo-Tech - No, ne čisto dobesedno, je pa vseeno hvalespeva vredno. Za kaj gre? KKSjevci so za vse internetne bandite izdelali programčič "Online Speed Meter", ki je zelo enostaven za uporabo, pod kožo pa ga ni niti za 100 KB. Kar pa je najpomebneje in tudi pohvalno -- skupek kode je popolnoma brezplačen. Namestitev je otročje lahka, uporaba pa kar otročje lahka. Zatorej, kar sem za več informacij, oziroma točno sem za vunpoteg!

11 komentarjev

Novi Detonatorji

Tweaker's Asylum - Seveda tudi brez tega ne gre vsak teden, tako da okoli te teme ni več dosti besedičiti. Za vse, ki še vedno niste zadovoljni s številom sličic v sekundi vaše Rive TNT ali pa Geforcea4 Ti4600, lahko na tej strani vunpotegnete 29.17 inačico gonilnikov, ki naj bi bili datumsko novejši od verzije 29.40. Kakorkoli - združljivi so z Win2000 in WinXP, zajetni skorajšnjih osem megabajtov, za dolvleko pa kliknite sem.

1 komentar

Detonatorji 27.00 ter 27.10

3D Chipset - Bi radi dobili neuradne ter sploh beta gonilnike, ki so nVidii po nesreči ušli v javnost? 27.00 ter 27.10 se imenujeta različici. Sicer ne vem, zakaj sta nVidii na ISTI dan ušli DVE različici njenih gonilnikov, ampak hej, vsaj nekaj imamo od tega. Saj res - uporaba je zaradi nepodprtosti ter (domnevne) nedokončanosti gonilnikov preložena na lastno odgovornost.

4 komentarji

Test Detonatorjev XP 21.81

Overclockers Australia - Najnovejši XP Detonatorji so trenutno ena izmed najbolj vročih tem na internetu, saj naj bi po navedbah Nvidie prinesli kar občutno povečanje zmogljivosti vaših Nvidia grafičnih kartic (tukaj je mišljen predvsem GeForce 3), ki bo le-tem prišla še kako prav v boju z ATI-jevim mišičnjakom Radeonom 2, ki je v beta verziji in z zelo osnovnimi gonilniki pokazal kar obetavne rezultate in se ga Nvidia zato boji kot hudič križa. Kako pa se Detonatorji XP 21.81 obnesejo v praksi, pa so se prepričali na Aus3D, kjer so opravili primerjavo na malce bolj zmogljivem sistemu (Athlon 1,4 GHz in GeForce 2 GTS) in malce manj zmogljivem sistemu (Pentium III 550 MHz). In kako se stvar obnese v praksi? Hja, obstajajo nihanja, vendar pa se v povprečju verzija 21.81 obnese bolje, kot starejše, še posebej pa blesti na operacijskem sistemu WinXP, kar daje vedeti, da znajo WinXP bolje izkoristiti strojno opremo, kot pa stari Winodwsi 9x. ...

1 komentar