» »

30.30 Detenatorji

30.30 Detenatorji

Guru 3D - Najnovejše detonatorje - 30.30 - za Nvidia grafične kartice lahko dobite tukaj in po poročanjih naj bi "končno" (ali morda zopet -- alien-w) pridobili nekaj točk v 3DMarku.

11 komentarjev

root987 ::

clovek bozji a si prisebn? vecino komentarjov je negativnih. najdo sm samo ene par ko so rkli da so vredi sti driverji. pa povprecna ocena 5.76 ni to nc kej vredi.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Lee_Nover ::

poleg tega so pa ze vsaj en tedn zuni ...

AtaStrumf ::

Nič hudega, jaz ne hodim vsak dan na nvidiino stran gledat če so zunaj novi gonilniki in tako sem to zvedel tukaj, tako da bolje pozno kot nikoli.

Lee_Nover ::

pa sej niso uradni driverji od nvidie, lahko se pa narocis na mail pr nvidii in pol usakic ko izide kak driver update ti poslejo mail
tko ti ni treba skos gledat za driverje

Lee_Nover ::

aja pa se glede Omega driverjev ...

dolocene scene majo bolso kvaliteto textur

povecini so pa 'pokvarjene'

zlo dobr se pozna v UT v sencnih predelih, naprimer za skatlami v Deck16

ni mi blo jasn, takoj k sm dal nazaj navadne detonatorje 30.30 je blo spet vse velik leps

nekje bols nekje velik velik velik slabs, in to nikakor ni uredu

Dami ::

A ni baje glih s to verzijo odpravljen bug ki je dal več pik v 3dmarku. Kak lahk pol govorite da naj bi končno pridobili več pik?
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Senitel ::

Ja in kolk misleš, da je blo (pre) več pik prej??

Rippy ::

Hja problem je v tem kolk sm gledu teste detenatorjev da ni bilo veliko razlike med razlicnimi verzijami 20-50 pik gor al dol, in fora je tudi v tem da tudi z istimi drivej ko veckrat testiras odvisn v kakem stanju je sistem si rezultati v rasponu kakih 20 pik. Meni se osebno najbols zdi da si pri Nvidiji vzamejo cas pa naredijo postene driverje ki imajo bulso kvaliteto in vecjo hitrost, nemasto tega kaj zdej delajo da vsak tedn pridejo novi bete driverji ki "mogoce" pridobije neki na hitrosti ampak je kvaliteta slike oškodovana, namreč kolk sm zapazu od verzije 28.32 detenatorjev se neda več 32bitni Z buffer vklopit namesto tega pa pa je sedaj max 24bitni ce se ne motim;(. Naj si vzamejo cas in nardijo neki poštenega !!

Senitel ::

Kaj za boga ti bo 32 bitni z-buffer? A se ti slučajno kje poligoni tepejo, kdo bo bolj viden? Poleg tega pa ti driverji niso namenjeni kar za "general public" in če pač nisi zadovljen z njimi uporabljaj tiste, ki so na www.nvidia.com itak pa ti leaki zamujajo, kar ti da vedet da jih leaka folk, ki dela za proizvajalce kartic (ti driverji se najprej pojavijo na "registered developer" oddelku homepage-a od NVidie in šele nakaj časa kasneje šibajo naprej, developerji pa dobijo nove driverje takoj, ko so ti nared).

Rippy ::

Ja ampak vseeno je bistvo v tem da je minimalna razlike tudi med uradnimi diriveri.. v igrah se razlika komaj opazi, razn seveda da podpirajo nobejše grafične.:) sory ce sm te razjezil;)

Lee_Nover ::

mnja .. predvsem se gre za odpravo raznih napak, vecanje kompatibilnosti, stabilnosti, kvalitete in sele potem hitrosti