»

Winamp3 Final Build 488

Winamp - Pa smo ga končno dočakali - Winamp 3! Winamp je tokrat pridobil na uporabnosti in funkcijah. Z njim si namreč lahko ogledujete tudi video datoteke (upajmo, da bo narejen kakšen "Plug-In" za podnapise[:\\] ), seznami predvajanja so sedaj narejeni bolj pregledno, dodano je okno "Thinger", kjer se nahajajo bližnjice do nekaterih funkcij in tako dalje. "Nova" je tudi funkcija Crossfade oziroma gladki prehodi med skladbami.

Nullsoft trdi, da je program napisan popolnoma na novo z namenom, da bi čimbolj zadovoljil uporabnika. No upajmo, da bodo v prihodnosti dodali še nekaj uporabnih funkcij iz serije 2.xx (npr. funkcijo Jump - namesto tega je tu sedaj Select, ki ima podobno namembnost).
Sicer pa je novi Winamp strojno malo bolj zahteven, kar bodo občutili lastniki slabših računal[:)]. Dobite ga tukaj.

PS by alien-w: Izgleda da je Winamp res najbolj priljubljen programčič, ker je poslal novico tudi LordGreg.

14 komentarjev

Uradno Slo-Tech ozadje za namizje

Slo-Tech - V našem forumu se je razplamtela debata o tem, kateri ozadje ima sleherni Slo-Techer nastavljeno kot privzeto. Naš xbite, dizajner alternativnih barvnih shem, ki jih s pridom uporabljate, je pred časom naredil ozadje ter ga v tej temi tudi objavil. Požel je same hvale, tako da brez nadaljnjega odlašanja: Predstavljam vam uradni Slo-Techov wallpaper! Vunpotegnete si lahko naslednje ločljivosti: Naj vam bo v veselje [:D]

35 komentarjev

Prva obletnica prenove

Slo-Tech - Vidno se že staram, moram priznati. Sploh se mi več ne da pisati spisov, dolgih tisoče besed . Naj vas samo opomnim: Natanko pred letom dni smo uradno prenovili Slo-Tech ter uvedli oblikovanje strani, ki ga s pridom uporabljate še danes. Izgleda, da vam je res všeč. Samo včeraj smo namreč imeli 3600 obiskovalcev na strani .

9 komentarjev

Lara Croft: The Movirus

Vnunet - Človeški naivnosti ni videti konca. Medtem, ko mi mnogoteri še vedno poskušajo poslati 'LifeStages', pa je luč irc-a dosegla tudi Lara, tokrat v malce bolj zoprni obliki - virusa. Razširja se kot večina ostalih - torej spremeni sistemsko datoteko mIRC-a, zaradi česar se avtomatično razpošilja ostalim uporabnikom irca, za razliko od drugih pa se virus 'zabubi' v datoteke okenskih tem (Desktop Theme). Jok.

3 komentarji