»

Nov članek: Dedek Mraz kupuje za vas

Slo-Tech - Prazniki so že tu, z njimi pa tudi občutek, da moramo kupiti nekaj zase in za bližnje, ki nam ga na vsakem koraku vcepljajo zlobni kapitalisti (na oni strani Luže že od konca oktobra). Tako smo na Slo-Techu pripravili prijazen članek, v katerem vam bomo poskušali svetovati ob vaših tehnološko usmerjenih nakupih.

Vabljeni k branju in srečno v letu 2007!

P.S. Veseli bomo tudi poročil o vaših (prejetih oziroma danih) darilih.

6 komentarjev

Nov članek

Slo-Tech - Če se spravljate k programiranju svoje prve dinamične spletne strani ter ste za svoj programski jezik izbrali PHP, brž oddeskajte k branju novega članka, ki ga je za Slo-Techerje ter Slo-Techerke napisal xbite. V njem boste izvedeli, kako se izogniti najbolj pogostim načinom vdora preko "nesmiselno" stvarjenega skupka kode. Priporočljivo tudi za ostale spletne mojstre. Klik!

5 komentarjev

Kako sestaviti računalnik

Overclockedcafe - Za vse tiste, ki ste se odločili sami sestaviti svoj računalnik. Sicer je to čisto preprosto, ampak nekateri med vami so večni skeptiki... Zato je tu zelo preprost vodič, kako sam sestaviš svoj računalnik. Vodič mi je zelo všeč, ker je preprost, a obenem namigne tudi kako pripraviti računalnik za navijanje. Tako na kratko opiše tudi kako naj nanesemo termalno pasto pod hladilnik čipa matične plošče in še nekaj podobnih nasvetov. Tudi če se ne nameravate lotiti sestavljanja računalnika v kratkem, vam ogled članka toplo (ma kaj toplo, vroče) priporočam.

10 komentarjev

Kako NE!! sestavljati računalnik

Jaz - Odličen članek o sestavljanju, oziroma nesestavljanju računalnikov, so pripravili pri HardwareCentral. Ob vsej debati o sestavljanju in modificiranju računal tule na slo-techovem forumu, se bo najbrž marsikak nadebudnež polotil svoje strojne opreme na lastno pest. Svetujem, da si pred morebitnim posegom v drobovje računalnika obvezno preberete tale zelo poučen članek. Seveda pa moram dodati: "vsi posegi so na lastno odgovornost!"

1 komentar