»

eDimensional Wireless E-D Glasses

Overclocker's Club - Na Overclocker's Club so si ogledali novo zadevo, ki se imenuje eDimensional Wireless E-D Glasses, česar ne bomo niti poskušali prevesti v slovenščino. Marketing in imena pač. Kakorkoli že, gre za brezžična očala, ki naj bi vam v kombinaciji z ustreznim monitorjem in pravimi gonilniki pričarala resničen tridimenzionalni pogled pri igranju iger. Zadeva stane sto dolarjev in če ste pripraljeni žrtvovati dobrih petindvajset tisočakov za ugodje pri igrah, si očala le oglejte. Klik!

2 komentarja

ThermalTake A6000B Aluminum Case: Quiet Cooling

AnandTech - Po res veliki bedariji™ (hvala frudi za opozorilo), ki sem jo zapisal v prvi novici, tokrat popravljena različica ...

Kupujete novo ohišje, pa ne veste za katero bi se odločili? Za vas, velikega računalniškega entuziasta, navadni Big Tower seveda ne bo dovolj, saj zahtevate nekaj več. Prav za take ljudi, je ThermalTake naredil novo ohišje, ki so si ga ogledali na AnandTechu in spisali ličen članek. Nad ohišjem so bili dokaj navdušeni, v oči jih je bodla le visoka cena, odsotnost napajalnika pri taki ceni ter nepodpora WTX standardu. Klik!

4 komentarji

Hladilnik za Hammerja

X-Bit Labs - Za novo generacijo AMDjevih procesorjev bomo rabili tudi nove (močnejše) hladilnike. Podjetje Dynatron je že napovedalo svojo rešitev za hlajenje Hammerjev, celotna zadevica bo merila 78*74*55mm, izdelana bo iz aluminija, na njej pa se bo vrtel 70 milimetrski ventilator, ki bo povzročal 36dB hrupa.

Kar je še zanimivo pri tej novici je to, da je Dynatron tudi podjetje, ki proizvaja 'BOX' hladilnike za AMD. Mogoče to pomeni, da bodo Hammerji kmalu na pohodu?

16 komentarjev

Hladilnik za GeForce 4 Titaniume

Overclocker's Club - ThermalTake je pred kratkim predstavil svojo rešitev za hlajenje najnovejših Titaniumov. Hladilnik je narejen iz bakra, zraven pa dobimo še hladilnike za RAM, ki jih orginalne kartice nimajo. Pri ThermalTakeu zagotavljajo, da je njihov hladilnik boljši od standardnega, in da z njim lahko navijete svoje grafikulje do konca. Pri Overclocker's Club so ta hladilnik tudi preizkusili ter seveda o tem spisali članek.

0 komentarjev

Njam

Maximum 3D - Moj Spisek&#8482 (kako mam rad ta TM znakec!) se je dopolnil še za eno stvar. To je ThermalTake Memory Cooling Kit. Ne, ne gre za vodno hlajene pomnilniške module. Tudi za zamrzovanje RAM-a v tekočem dušiku ne. Gre za preprosta hladilna rebra, ki jih namestimo na DDR ali SDRAM modul (RIMM jih ima že serijsko nameščene). Kaj je pol tako čudovitega na teh hladilnikih? VSE! Ker je to ThermalTake je izvedba kakovostna in lepa (so v lepi modri barvi). Sicer sem vam o njih že nekaj pisal a tokrat se je tu pojavil tudi test. Občutki niso ne-vem-kako pozitivni, pa tudi negativni ne. Hladilnik zelo pripomore k stabilnosti in dobremu izgledu (yeah ) dejansko pa ne pohitri sistema. Druga slaba stran je še, da komplet stane kar nekaj denarja. Take hladilnike za RAM se da izdelati tudi doma, a vseeno...

7 komentarjev

Hladilniki za RAMe

Club Overclocker - O uporabnosti hladilnikov za RAM bi se dalo razpravljati še pa še, toda ne moremo jim odreči frajerskega faktorja. Še posebej, če so taki, kot jih kaže jo na Club Overclocker. Gre za nove hladilnike za sistemski pomnilnik, ki jih pripravljajo pri pojetju CPUfx. Na splošno je CPUfx zadnje čase precej aktiven, saj so ravno oni avtorji tistega megastičnega hladilnika, ki smo vam ga pokazali pred par dnevi.

1 komentar