»

DU meter ima konkurenco

Slo-Tech - No, ne čisto dobesedno, je pa vseeno hvalespeva vredno. Za kaj gre? KKSjevci so za vse internetne bandite izdelali programčič "Online Speed Meter", ki je zelo enostaven za uporabo, pod kožo pa ga ni niti za 100 KB. Kar pa je najpomebneje in tudi pohvalno -- skupek kode je popolnoma brezplačen. Namestitev je otročje lahka, uporaba pa kar otročje lahka. Zatorej, kar sem za več informacij, oziroma točno sem za vunpoteg!

11 komentarjev

Windows 2000 Service Pack 3

The inquirer - Sodeč po temu članku na The Inquirer, je izšel tretji servisni paket za Microsoftov operacijski sistem Windows 2000. Kup popravkov naj bi še povečal stabilnost tega OSa, največja opcija, ki jo ta SP ponuja ter o kateri smo že govorili, je pa možnost izklopa določenih v Okna vgrajenih programov. Paket je obsežen - zasede kar 120 MB. ADSLovci in kablaši, hitro na vunpoteg, da boste lahko sotrpinom na modemskih povezavah prinesli zadevo zapečeno na zgoščenki [:D]. Klik!

16 komentarjev

Izšel CloneCD 3

Overclockers Australia - Pred kratkim je izšla nova verzija "pekovskega" programa CloneCD, ki ne služi samo navadnemu pečenju CD-jev. CloneCD podpira poleg navadnega pečenja CD-jev še tako imenovani RAW mode. RAW mode je poseben postopek, ki prepiše vsak sektor CD-ja. To pomeni, da proti temu postopku ne pomaga nobena zaščita. Gotovo je odveč poudarjati, da izdelovalci programov ne marajo RAW. Ravno zaradi tega, je večina proizvajalcev CD-R enot odstranila podporo RAW. Večina že, vendar ne vsi ... (namig: nekateri Teaci, Ricohi, pa še kakšna enota bi se našla). CloneCD 3 si lahko downloadate tukaj.

15 komentarjev