»

Youtube ukinja podporo za Set-Top Boxe

Napis na PopcornHour STBju

vir: engadget
engadget - Yotube je naznanil, da z novo 1080p video podporo ukinja možnost spremljanja youtube posnetkov iz Set Top Boxov. To pomeni, da uporabniki medijskih predvajalnikov kot je PopcornHour (sem so vštete tudi igralne konzole in TVji z Youtube podporo) po novem ne bodo mogli več spremljati video posnetkov iz Youtuba. Omejitev bo začela veljati 2. Decembra, vendar ne za nekatere Googlove partnerje. Youtube video bo še naprej mogoče spremljati na Wiijih, PS3, Tivo DVRjih, Panasonicovih TVjih, Samsunogvih TVjih... Ostali proizvajalci STBjev in TVjev pa bodo morali za licenco plačati.



Več si lahko preberete tukaj.

21 komentarjev

Intervju z nVidio -- David Kirk

FiringSquad - Zadnje čase se zdi, da nVidia nikakor ne more narediti koraka naprej v primerjavi z ATI-jem, in tako še vedno poteka hud boj med njima. Na FiringSquad so opravili zanimiv intervju z Davidom Kirkom. Govorili so predvsem o programskem jeziku Cg, gonilnikih Detonator 50, primerjali so 32 in 24-bitno barvno globino, Half-Life 2 in še marsikaj zanimivega v zvezi s tem podjetjem. Branje je dokaj zanimivo -- klik!

1 komentar

Intervju s Futuremark

HomeLan Fed - Danes je, kot ste že opazili, večina novic povezana z navijanjem na takšen in drugačen način. Tale je posredno. Torej, na HomeLan Fed so danes objavili eksluzivni intervju, ki so ga naredili z Nicklasom Renqvistom and Patricom Ojalo. Se sprašujete, kdo sta to sploh? Ta dva možakarja sta v intervjuju predstavljala Futuremark, nekdanji Madonion, podjetje, ki je zaslovelo s svojimi benchamark programi, kot sta PC Mark ter 3D Mark. Če vas zanima, kaj sta povedala, intervju le preberite.

0 komentarjev

Intervju z Dave Kirkom

ZDNet - Pred kratkim se je v Londonu mudil Dave Kirk, glavni znanstvenik pri Nvidii, kjer se je z njim pogovarjal ZDNet-ov novinar. Pogovor je tekel o prihodnosti grafike na PC-jih in igralnih konzolah, ali bo računalniška industrija kdaj dosegla filmsko kvaliteto ter o tem, kako bo podjetje vzdržalo krivuljo uspešnosti. Zanimiv intervju lahko preberete tukaj.

0 komentarjev