»

Nov, lepši in uporabnejši Slo-Tech (III)

Slo-Tech - Slo-Tech se ponovno spreminja za vas. Še vedno na bolje. Današnji nabor sprememb vsebuje:
  • sinonime pri iskanju
  • nov prikaz slik na strani
  • prikazovanje več novic na prvi strani -- oblika bo še spremenjena
  • verzijo brez desnega menija za majhne zaslone
  • samodejno iskanje cene pri malih oglasih -- pametnejša metoda je v delu
  • predogled tem s klikom na puščico pri seznamu -- končni izgled bo odvisen od vaših komentarjev
Vaši komentarji in kritike so nadvse dobrodošli.

50 komentarjev

SiOL ponudil ADSL2+

SiOL - Po skoraj dveh letih testiranja tehnologije ADSL2+ je SiOL končno objavil uradno ponudbo, tako sta nam poleg dosedanjih hitrosti na voljo še dva nova paketa - 10 mbps / 768 kbps in 20 mpbs / 768 kbps. Za prvega boste morali k osnovnemu, kateregakoli si boste že izbrali, doplačati dobre štiri tisočake, za drugega pa slabih devet. Vse podrobnosti o kombinacijah paketov in doplačilih za višje hitrosti lahko najdete na SiOLovem ceniku, velja pa omeniti tudi, da nove cene veljajo tako pri popolno kot tudi pri delno razvezanem dostopu (ISDN ali PSTN). Nove in stare naročnike nas bo morebitni prehod na sveže pakete priklenil na SiOLove storitve za 2 leti, več podatkov je na voljo tukaj.

76 komentarjev

Antec 660AMG

Tweak Town - Tweak Townovci so napisali kritiko Antecovega Mini Tower 660AMG ohišja. Oblika je še ena variacija na serijo Dragon, torej izredno všečen, barva pa je kovinsko-srebrna. Odstranljiva kletka za trde diske je samoumevna, na stranici ohišja je ročka za odpiranje in tudi 80 mm ventilator, ki ga najdemo tudi na zadnji strani. Spredaj sta na voljo odprtini za dva dodatna ventilatorja, pred katerima stoji protiprašni filter (ki se ga da baje celo oprati [:D]). Ne manjkajo niti USB in firewire priključki na prvi strani in 330W TruePower napajalnik. Ohišju bi morda lahko zamerili le pomanjkanje pladnja za osnovno ploščo in veliko težo (narejeno je namreč iz jekla). Prav zato so mu prisolili oceno 9/10. Klik za ogled!

2 komentarja

Vsem registriranim uporabnikom!

Slo-Tech - Opažam, da večina vas ne pozna vseh funkcij, ki jih ta stran omogoča. To sem opazil po relativno šibkem odzivu na objavljeno anketo "Kateri stil uporabljate?".

Naša stran omogoča izbiranje barvnih shem. Poleg privzete, sivo-modre, lahko s klikom semle izbirate med še štirimi dodatnimi stili: modrim, belim, hladno modrim ter rozastim. Hladno modra je osebni favorit večine prebeglih iz privzetega stila, zato vam svetujem, da si zadevo pogledate sami ter samo z enim klikom zamenjate ter preizkusite alternativni stil.

Sicer pa lahko s klikom na svoje uporabniško ime v zgornjem desnem kotu strani redno dostopate do vseh nastavitev strani ter foruma. Presenečeni boste, kaj vse omogočamo. Poglejte, kliknite ter komentirajte, če za funkcije še niste vedeli. Lep dan [:D].

30 komentarjev