»

Spet podloge

Overclockers Australia - Če pogledamo, kaj so zadnje čase naredili proizvajalci mišk, in kako so se odzvali na to izdelovalci podlog, pridemo da naslednjih dejstev:
  • Navadne podloge so grde
  • Na lepih podlogah optične miške ne delajo pravilno
Na srečo imamo podjetje Everglide, ki lahko sledeče trditve zanika. Izdeluje namreč zelo lepe podloge, ki služijo našim optičnim miškam. Test par podlog so naredili fantje na OC Australia. Za test so se potrudili, na koncu pa podloge izpostavili pravemu "crash testu".
Vas zanima, kaj so ugotovili? Klik.

Mousepads away..

4 komentarji

Preizkus Everglide podloge za miško.

Tweak Town - V kolikor ste zaprisežen igralec katere od popularnih večigralnih FPS iger (Q3A, CounterStrike, itd.), je gotovo važno, da imate poleg močnega sistema še dobro miško. Za optimalen izkoristek miške (predvsem optične) pa je potrebna tudi dobra podloga. Prav takšne delajo pri Everglide-u, nekaj pa so jih stestirali TweakTown-ovci. Klik!

9 komentarjev

Modificiranje podloge za miško

Bit Technologies - Bit-Techovci so nam že mnogokrat ponudili zanimive ter, bolj pomembno, doma enostavno izvedljive lepe modifikacije. No, tokrat so se spravili na izdelavo lastne podloge za miško, pod katero imamo še osvetlitev iz LED diod. Zadeva izgleda zelo lepo, še posebej v temi, saj izgleda, kot da bi podloga lebdela nad površino mize. Je pa zanjo potrebnega kar precej dela, materiala ter živcev. Klik! Thnx, experimetant.

3 komentarji

Svetleča podloga za miško

Metku.net - Navkljub moji izrecni obljubi, da danes zagotovo ne bom pisal novic zaradi izjemne izčrpanosti le-mene (ter hkrati LordaNinje, Mateja, DrSergioDJa ter Slainea - vsi maturantje), vas nisem mogel pustiti na cedilu. Joj, kam to pelje :D. Kakorkoli - ste že od vedno na omrežnih žurkah hoteli biti glavna atrakcija ter biti najbolj kul, a vam igranje igric zaradi zmanjšanih motoričnih sposobnosti, za katere ste krivili brezžično optično miš, ni in ni šlo? Potem je tale članek navodilo za vas, saj vam pove, kako narediti svetlečo se podlogo za miško. Zadeva izgleda res kul... Mogoče jo bom celo naredil, saj mi igranje RTCW ter Q3 podobnih igric - nikakor ne gre.

3 komentarji

Da bi manj bolelo...

Gnome news - Božič je, Ninji se nič ne da, da pa bo stvar še hujša, moje omiljene novičarske strani (vnunet, zdnet...) 'spijo'. Torej sem se moral za razliko enkrat sam spraviti na lov za novicami.

Za vse one, ki ste se (kot jaz pred časom) spravili do raziskovanja Linuxa, pa nekako ne morete prilagoditi svojih miselnih tokovov na nižno valovno dolžino (beri: se oddaljiti od relativne preprostosti Oken), pa sem tukaj našel zanimiv (ter predvsem dober) članek o namestitvi okolja Gnome. Članek zajema vse pomembnejše teme: priprava računala, prevajanje izvorne kode in nameščanje paketov (tudi vrstni red!), nameščanje programov, celo razpredelnica namembnosti ter primernosti programov je tu. Skratka, nujnek! Klik!

1 komentar