»

Osvetljeni molexi

Metku.net - V današnjih časih, ko skoraj ni več računalnika brez pleksi stekla in modro neonko, so na Metku Mods pripravili eno izmed najbolj inovativnih modifikacij v zadnjem času. Vzeli so en uporček, 3 mm modro LED diodo in moški molex konektor, ter z malo spajkanja naredili zelo lepo modifikacijo - molex konektor je namreč obdala modra svetloba, ki je pri modificiranju postala že kar zvezda stalnica.

4 komentarji

Ledena kocka

Viren - Zopet ena lepa modifikacija. No ja, če temu sploh lahko rečemo modifikacija, saj je v bistvu ta ljud sestavil popolnoma svoje ohišje iz aluminija in pleksi stekla. Zelo lepo ter natančno sestavljeno (logotipi so rezani celo z laserjem). Modra svetloba tudi zelo dobro paše k srebrni, tako da lahko zadevo samo pohvalim. Oglejte si sami: Več slik najdete pa še na Vieren.

7 komentarjev

Yamaha z inovacijami

CDR-Info - Če ste kadarkoli že pogledali na spodnjo stran na novo zapečenega ploščka, ste videli, v primeru da le-ta ni bil zapečen do konca, pas obrobe, ki se je razlikoval od tistega, na katerega je laser vgraviral enice in ničle. Ampak tudi iz tega moramo slejkoprej narediti nekaj skrajno lepega ter hkrati neuporabnega, je rekla Yamaha, ter predstavila tehnologijo risanja emblemov na zgoščenko. Najbolje je, da si primer pogledate v CDRInfovi novici. Heh, ideja je pa dobra... Imeti na hrbtni strani zgoščenke z laserjem vgraviran vrisan emblem igrice, ki jo vstavljaš v zgoščenkomat...

3 komentarji

Neonke, oh te neonke

več strani - Na svetu (in tudi pri nas) je veliko ljubiteljev neonskih luči v računalniških ohišij, mene pa te stvarce ne ganejo kaj preveč... Kakorkoli, vsi ljubitelji majhnih lučk v ohišjih se bodo razveselili novega članka na Virtual Hideout, ki govori o neonkah. In to ne navadnih... gre za posebne lučke, ki ustvarjajo efekt valovanja (vsi, ki ste girali The Sims in poznate Lava lamp veste, o čem govorim ). Ne dvomim, da bo marsikdo navdušen nad to zadevo in priznam, da tudi mene zanima, kako bi bila videti notranjost ohišja s čem takšnim od znotraj... Ko smo že pri neonkah pa naj omenim še projekt tega tipa. Verjetno gre za kakšen ekstremen primer odvisnosti od neonske luči, saj je tipo v ohišje...

11 komentarjev

O modri nalepki

Overclockers.com.au - Orbi vseh vrst, ter najbrž tudi drugi aftermarket hladilniki, imajo nekakšno zaščito za spodnji strani, torej na kontaktni strani s procesorjem. Ta "modra nalepka" efektivno pripomore k temu, da vsakršni udarci med prenašanjem ne spraskajo kontaktne strani, zatorej je hlajenje tolikšenj boljše. Ampak, ZA BOGA MILEGA, ko dajate Orba na procesor, JO ODSTRANITE! Na Overclockers.com.au se je našel eden tistih genijev, ki je ni. Rezultat? Oglejte si sami.

5 komentarjev