»

Ti nori Ameri

CNN.com - Česa vsega si pravniški sistem ZDA ne izmisli? V Denverju v Coloradu je sodnik odredil 60 dni hišnega pripora neki ženski, ki je brala e-maile bivše žene njenega moža. Po tem ko je prebrala vsaj 215 elektronskih pošiljk moževe bivše zakonske žene jo je sodnik spoznal za krivo in izrekel sodbo, češ da naj bo to poduk vsem, ki bi želeli storiti kaj podobnega. Ah, ja!

Pa naj še kdo reče, da je zakon intimna zveza, polna zaupanja in spoštovanja.

19 komentarjev

Celeron 700 navit na 1929 MHz?

Slo-Tech - Pa saj človek kar ne more verjeti, česa vsega je zmožna kombinacija štirih zadev: hlajenja, kakovostnega hardvera, dobrega procesorja ter psihopata, ki le-to upravlja [:D]. Malo heca, a vseeno: TribesMan, član našega foruma, je svojega Celerona, originalno tiktakajočega na 700 MHz, navil kar na 1929 MHz, kar je izjemen overclock svetovnega merila. Kako mu je to uspelo, kaj vse je moral narediti, na kakšni voltaži ter pri kakšni temperaturi se je potil procesor, ter ali celoten sistem sploh še deluje? Obvezen klik!

23 komentarjev

Kontaminacija P2P omrežja

Ars Technica - Heh, česa vsega se založniki ne spomnijo, ko poskušajo zajezit izmenjavo datotek po internetu. Njihova najnovejša metoda je zalivanje (floodanje) P2P omrežja z zanič verzijami pesmi, 'spoofi'. Te vsebujejo ali tišino ali 30 sekundne cikle. Ideja za tem je seveda ta, da bo Janez potem, ko bo z interneta naložil že par zanič verzij, brž tekel v bližnjo trgovino in izkašljal 3 Prešerne za najnovejši kos plastike, ki ga je založba izvrgla.

25 komentarjev

Vgradnja Playstationa v PC

Afrotechmods - Ja, tudi to se da. Samo res, česa vsega se folk ne spomni. Nek očka (če to res je) je naredil svojemu sinu veliko uslugo. Ker je imel sinček zlomljeno nogo in je težko šepal od računala do PSXa (ja valda!:\ ), se je oče enostavno odločil, da bo ta dva igralna pripomočka enostavno združil v eno škatlo. Pridni oče je imel kar precej dela, toda nastala je res mojstrovina. Slike povejo več kot 100 besed, zato: Še povezava: tukaj.

2 komentarja