»

Test Socket 478 hladilnikov

TweakNews.net - Če posedujete mamoplato z Socket 478 podnožjem, potem ste se sigurno že kdaj našli pred vprašanjem o najbolj primernem hladilniku. Tu so si za vas vzeli na test kar 10 različnih hladilnikov. In, kakšni so bili rezultati? Kot najboljšega glede na uporabnost/cena so izbrali Thermaltakov Volcano 7+, kateri ima še to dobro lastnost, da ga lahko uporabimo tudi na Socket A/370 podnožjih.

0 komentarjev

Veliki test SocketA hladilnikov

Overclockers Australia - Avstralski overclockerji so se lotili trenutno zelo popularnega početja, testiranja hladilnikov za SocketA procesorje. Moram priznati, da gre za več, kot pošten test, saj so zbrali kar 21 različnih modelov! Na žalost velike večine hladilnikov naše trgovine nikoli ne bodo ugledale, moram pa reči, da jih je kar nekaj pri meni doma (imam nekaj modelov, ki jih oni niso dobili... MWAHAHA ). Ups, zdaj sem se že napol izdal, tako da lahko kar dokončam: tudi Slo-Tech pripravlja test Socket hladilnikov, več pa ob svojem času. Avstralski test se nahaja tukaj. ...

6 komentarjev

Kdo rabi GeForce3?

Glide Underground - Urednik Glide Undergrounda je objavil zelo zanimiv "uvodnik", v katerm se sprašuje o upravičenosti nakupa trenutnega Nvidiinega paradnega konja, GeForca3. Moram priznati, da se z večino njegovih stališč popolnoma strinjam! Nvidia je očitno pozabila na "realni svet" in se posveča izdelavi vedno hitrejših, funkcijsko polnih in dražjih proizvodov. Očitno jih ne zanima, da njihove napredne tehnologije trenutno nihče ne more izkoristiti ter tudi ne, da si velika večina ljudi sploh ne bo mogla ali hotela privoščiti njihovih produktov. Ta razvojna tendenca je v svoji osnovi sicer vredna pohvale, saj je malo podjetij ki lahko v 6 mesečnih ciklih izdajajo nove in nove proizvode, toda postavlja se vprašanje kam jih bo to pripeljalo. Čisto mogoče je namreč, da se bodo popolnoma odtujili uporabnikom, katerim so njihovi proizvodi dejansko namenjeni...

5 komentarjev

Poslušajte različne hladilnike

OC Inside - Nemška stran OC Inside je objavila zelo zanimiv test SocketA hladilnikov. Stvar bo zanimala predvsem tiste, ki jih skrbi glasnost ventilatorja med delovanjem. Znano je namreč, da so močnejši hladilniki lahko prav neverjetno glasni po nekaj časa postanejo zelo moteči. No, na OC Inside so vsem hladilnikom še dodatno izmerili glasnost, zadevo spakirali v .mp3 format in ga uploadali na svojo stran. Tako se lahko pred nakupom še dodatno prepričate o glasnosti hladilnika na svoja lastna ušesa. Vsekakor zelo pohvalna ideja, le izvedba po moje malo šepa, saj so nekateri ventilatorji glasnejši, kot so v resnici, drugi pa spet pretihi (moja osebna opažanja...). Ogled priporočen!

2 komentarja

Mega test SocketA hladilnikov na AnandTechu

AnandTech - Da so prvi na vseh področjih, so na AnandTechu dokazali z najnovejšim SocketA primerjalnim testom. Med seboj so primerjali kar 11 hladilnikov, oziroma veliko večino trenutno dostopnih SocketA hladilnikov, tako da gre za res temeljit test. Kot najboljši se je zkazal bakreni HedgeHog hladilnik ( v Sloveniji ga ne bo nikoli ) v povezavi z Deltinim 38cfm ventilatorjem, toda tudi GlobalWin FOP38, Alpha PAL6035 in SuperOrb so se lepo izkazali. Ogled priporočljiv.

0 komentarjev