»

Enermax 550W & Zalman 400W

Enermaxova 550 W zverina

vir: Tech Dreams
več strani - Podjetje Enermax je znano predvsem po svojih svetovno priznanih napajalnikih. Tokrat so si na Tech-Dreams pobliže ogledali njihov napajalnik nazivne moči 550 Wattov. Ugotovili so, da gre za super napajalnik in ga priporočili vsem, ki si ga lahko pivoščite. Tukaj.
Podjetje Zalman pa bolj slovi po svojih hladilnikih kot napajalnikih. Na Deviant PC pa so tokrat predstavili Zalmanov napajalnik, katerega največja moč je 400 W. Priporočili pa so ga vsem, ki si želite tišino in ste zanjo pripravljeni tudi plačati. Klik!

16 komentarjev

Modifikacije grafičnih kartic

Void Your Warranty - Pri Void Your Warranty so zbrali slike petih modificiranih grafičnih kartic. Hmm... to ni res, kaj vse folk dela s svojimi komponentami. Nekdo je na Herculesovo Geforce2 Ultra nalepil hladilnik, ki je dobesedno velik toliko kot cela kartica, hladi pa ga 8 cm ventilator. Aja, zraven je še sporočilce, da je "reveš" skuril Creativovo Geforce ultro, ker je pač prevodna termalna pasta prišla na pomnilniške nožice. Naslednja kartica je hlajena s štirimi (!) ventilatorji, natančneje 2×6cm in 2×4cm. Potem pa je tu še vodno hlajena Asusova V-7700 kartica, katere glavni čip je hlajen z 52W Peltierom. No ja, kaj bi govoril, poglejte si!

2 komentarja

Test Enermaxovega "Whisper" napajalnika

Savage Zone - Enermaxovi napajalniki so zadnje čase kar precej vroča tema. Vsekakor ne po krivem, saj gre za kvalitetne in priznane napajalnike, katerih se res nihče ne bi branil. Samo poglejte njihov design: pozlačene zaščitne mrežice na ventilatorjih, pozlačeni kontakti, lepo urejeni kabli... Takoj se vidi, da gre za nekaj posebnega. Enega izmed Enermaxovih modelov, 330W "Whisper" napajalnik, so testirali tudi pri Savage Zone. Kot je bilo za pričakovati, jim je bila zadevca neznansko všeč, podrobnosti pa si lahko ogledate tukaj. Škoda le, da zaenkrat še ni slovenskega uvoznika [:(].

0 komentarjev

650W napajalnik...

Enermax - Uh, takšnega napajalnika pa se verjetno prav nihče nebi branil. Podjetje Enermax je namreč predstavilo (verjetno) prvi 650W ATX napajalnik. Da je zadeva ekskluzivna priča sestava omenjene stvarce. Napajalnik je hlajen s pomočjo bakrenih in aluminijastih hladilnikov in dveh ventilatorjev, podpira najnovejše ATX 2.03 standarde, zaščitne mrežice ventilatorjev pa so pozlačene. Ali gre za pretiravanje ali pa za slinenja vreden izdelek se odločite sami, ogledate pa si ga lahko tukaj.

0 komentarjev