»

O Detonatorjih...

več strani - Ok, spet so na vrsti Nvidiini Detonator gonilniki. Tokrat jih omenjamo v povezavi z novim Tweaker Asylumovim člankom. Fantje so pljunili v roke in dejansko ustvarili pravo malo bazo detonator gonilnikov. Na enaki testni konfiguraciji so namreč pretestirali celo goro različnih Detonatorjev in moram priznati, da je to dejansko najpopolnejši članek te vrste, kar sem jih do zdaj videl. Res vredno ogleda .

Ko smo že pri Detonatorjih, pa omenimo še tudi to francosko stran. Na njej najdete zelo priročen programček z imenom NV Cleaner. Stvarca iz sistema temeljito odstrani vse ostanke, ki so se vam po vsej verjetnosti nabrali po 50 inštalacijah vedno novih Detonatorjev. Sicer programčka sam nisem preizkusil, toda odzivi uporabnikov so kar pozitivni...

5 komentarjev

Pomnilniške omejitve Winsov

The Register - Čeprav je ta tema bila predebatirana že nešteto krat, jo je ob trenutni nakupovalni mrzlici dobro ponovno odpreti. Pomnilniške omejitve Win9X sistemov, namreč. Kot so praktično ugotovili na The Registeru, so vsi Win9X sistemi (da, vključno z WinME) nesposobni delovanja z več, kot 512MB pomnilnika. Razlog za napako je v Vcache gonilniku, v točne razlage pa se raje ne bi spuščal, ker se ne štejem med strokovanjake na tem področju. Več lahko preberete tukaj.

7 komentarjev