»

Geforce4

več strani - Nekako kar ne morem odpustiti našim pisunom, da so spregledali današnjo velenovico - uradno je izšel Geforce4. nVidia je referenčne primerke novoizdanih grafičnih kartic poslala vsem največjim računalniškim spletnim stranem. Tako vam priporočam ogled testa na Tom's Hardware ter na HardOCP. Tekom jutrišnjega dne dobite še povezave do ostalih megastrani, ki so testirale Geforce4 serijo izdelkov...

27 komentarjev

Tom's Hardware na spljuvanju....

MoFos - Uvau... Ta stran pa sekne. MoFos.org, kar v extended verziji pomeni MotherF*ckers.org (prevajal raje ne bi), imajo samo en cilj: Ocenjevanje drugih strani. Tokrat so se spravili na Tom's Hardware ter ga temeljito popljuvali. Navkljub konstantno prisotnem arogantnem tonu, pa MoFos izpostavijo tisto, kar resnično pesti Tom's Hardware: Preveč reklam ter preveliko hvaljenje na zahtevo. To, da so obtožili Toma, da je pri "ta toplih" (iščem politično korektne izraze, ne me ubit ), pa samo še podžge celo zadevo. Ja najbrž bo še kaj prahu dvignilo vse tole. Oglejte si in se nasmejte. Na eni od slik sem videl tudi Toma in Kylea iz HardOCP. Heh, ti Američani pa res izgledajo prav Ameriško .

3 komentarji

Navijanje grafične kartice

HardOCP - Procesor zna že skoraj vsakdo navit, z grafičnimi karticami je pa drugače - predvsem zato, ker nimamo nekega BIOS - a zanje, ki bi omogočal navijanje, poleg tega pa je ponavadi treba zato, da lahko kartico navijemo ali poseči v register(GeForce - i, Voodoo5 5500) ali pa dobiti poseben program, ki nam to omogoča (Voodoo3 Overclocker). Torej, za vse, ki se nameravate lotiti navijanja uboge grafične kartice, pa ne veste povsem, kako bi se tega lotili, vam priporočam ogled tega članka na HardOcp - ju.

0 komentarjev