»

eDimensional Wireless E-D Glasses

Overclocker's Club - Na Overclocker's Club so si ogledali novo zadevo, ki se imenuje eDimensional Wireless E-D Glasses, česar ne bomo niti poskušali prevesti v slovenščino. Marketing in imena pač. Kakorkoli že, gre za brezžična očala, ki naj bi vam v kombinaciji z ustreznim monitorjem in pravimi gonilniki pričarala resničen tridimenzionalni pogled pri igranju iger. Zadeva stane sto dolarjev in če ste pripraljeni žrtvovati dobrih petindvajset tisočakov za ugodje pri igrah, si očala le oglejte. Klik!

2 komentarja

Glejte Star Wars in vozite vozila iz istoimenskega filma

eBay - Da je Amerika država čudakov in vseh vrst odpuljencev, ki bi radi kar najbolje izstopali iz povprečja, je najbrž že vsem jasno. Če pa za to še niste slišali, pa si kdaj malce oglejte razne spletne dražbe. Na primer kar eBay, kjer se je nedavno znašel model, ki prodaja svojega jeklenega konjička, predelanega v vozilo, kakršnega smo lahko videli v enem izmed filmov Star Wars. Kaj moremo, sto ljudi, sto čudi [:D].

7 komentarjev

Nova domena - .pro

Washingtonpost - Po podatkin na Washington Postu se bo na internetu pojavila še ena domena. Tokrat bo šlo za domeno .pro, ki jo bodo tržili pri podjetju RegistryPro. Kot trdi podjetje naj bi bila ta domena namenjena računovodjem, odvetnikom in podobnim, ki se počutijo nekaj več in bi radi s končnico .pro na svoji spletni strani pokazali, da obvladajo svoj posel - so profesionalci. Do tukaj vse lepo in prav, vendar pa se je stvar malce zapletla, saj so pri RegistryPro pretiravali z razno "profesionalnostjo" in domeni namenili tudi "profesionalno" ceno, ki znaša tam okoli 300 $ ali desetkrat več od registracije domene .com. Če vprašate mene, gre zopet za še en poizkus molzenja denarja, saj večini končnica .com kar ustreza. Seveda pa obstaja tudi čreda, ki stalno hoče izstopati in ravno na te računajo pri RegistryPro. Kaj moremo, sto ljudi, sto čudi [:\\] .

0 komentarjev

Cenena hladilna modifikacija

Inside Hardware - Čeprav se sam ne ukvarjam z navijanjem sem mnenja, da se tisto pravo hardcore navijanje ne izplača, ker splošno gledano kar prehitro porabimo toliko denarja za razne ultra zmogljive matične plošče in zelo zmogljive (a drage) hladilnike in ventilatorje, da se nam bolj splača kupiti boljši procesor, kot pa malce slabšega naviti do nezavesti. Vendar raznih overlcokcer freakov najbrž ne boste prepričali, da hardcore navijanje ni ravno ekonomično. Ampak saj veste: sto ljudi, sto čudi. No, sam sem bolj pristaš tako imenovanega lahkega overclockanja, ki ne vključuje glasnih ventilatorjev, tekočega dušika, vodnega haljenja, ter še kakšnih drugih ekstremističnih pripomočkov, ampak se nanaša na...

3 komentarji