»

Ogled celotne DVD zbirke iz naslonjača

Vse to lahko zamenja že en računalnik v omari in en majhen HTPC ob televizorju

vir: bit-tech.net
bit-tech.net - Lastniki obsežnejše zbirke filmov na DVD ploščkih, sploh tehnično bolje podkovani obiskovalci Slo-Techa, verjetno razmišljate, da mora obstajati lažji način ogleda filma, kot pa brskanje po policah, vstavljanje ploščka v predvajalnik, ogled filma in nato ponovitev postopka v obratni smeri. Do sedaj sta bila popularna dva...

66 komentarjev

Skaal-tel's All in Oneder Helmet

MODTHEBOX - Modifikacij v pravem pomenu besede dandanes že primankuje. Predvsem zaradi že izrabljenih idej in vse "modifikacijske krame", ki se je da danes kupiti v vsaki malo bolje založeni računalniški trgovini. Če vam primankuje idej in če ste se kdaj vprašali, kaj narediti s staro vojaško čelado, multimetrom, napajalnikom, "kretnico" (switch) ter še nekaj malenkostmi, potem si poglejte tale članek, v katerem je avtor vse prej naštete stvari vgradil v vojaško čelado iz druge svetovne vojne. Ideja je zelo zanimiva, in čeprav izvedba ni najbolj profesionalna, je vsekakor vredna ogleda!

2 komentarja

Pogovarjanje z Windows XP

Tom's Hardware - Sporazumevanje z vašim računalom ne poteke le prek tipkovnice in miši. Obstaja namreč še mnogo načinov, preko katerih se lahko izživljate na računalom -- eden izmed njih je sporazumevanje preko mikrofona. Prav o tem so govorili na Tom's Hardware. Uporabili so program SoundMax Cadenza, ki prepoznava vaš glas. O zgodovini zadeve ter uporabi programa so spisali kar obsežen članek, v katerem vam razložijo kar marsikatero zanimivo funkcijo, za katero sploh niste vedeli. Če pogrešate pogovor in potrebujete le poslušalca, bo računalnik prava rešitev. Klik!

1 komentar