»

Novi polprevodniški pogoni iz OCZ-ja

TG Daily - OCZ je izdal novo generacijo svojih polprevodniških pogonov (SSD) z družinama Vertex 2 in Agility 2. Novi pogoni imajo spremenjeni krmilnik, ki bi naj poskrbel za boljše karakteristike. Vertexi 2 tako po besedah proizvajalca bere s hitrostmi do 285 MB/s in pišejo z 275 MB/s, zmorejo pa 50.000 I/O operacij na sekundo. Pogoni Agility 2 so nekoliko cenejši, zato ob enakih hitrostih branja zmorejo le 10.000 I/O operacij na sekundo. Oboji podpirajo nativni TRIM in imajo triletno garancijo. Na voljo so v kapacitetah 50, 100, 200 in 400 GB. Dobavljivi bodo v prihodnjih tednih, ko bodo znane tudi cene.

26 komentarjev

Nov manjši fićr™ v forumu

Slo-Tech - Ker ste nekateri res pretiravali s podpisi, smo se odločili, da bo potrebno urediti tudi to področje vašega umetniškega udejstvovanja. Od sedaj naprej so podpisi lahko dolgi največ tri vrstice ter največ osemdeset znakov na vrstico. Vsi podpisi, ki ne ustrezajo umetniškemu kriteriju, bodo po krajšem prehodnem obdobju odstranjeni.

33 komentarjev

Majčkena sprememba pravil

Slo-Tech - Včeraj smo se na sestanku zmenili, da so odslej vse pritožbe čez ukrepe moderatorjev / administratorjev na forumu javne, kar pomeni, da bomo od sedaj naprej na vse dobljene pritožbe odgovarjali izključno v oddelku Slo-Tech. Vse, po drugih poteh dobljene pritožbe, pa bodo v tem oddelku objavljene skupaj z odgovorom nanje.

6 komentarjev

Iskanje

Slo-Tech - Od sedaj naprej se da iskati po več besedah hkrati. Privzeta je operacija ALI. Kmalu dobite tudi možnost IN-a. Če kdo opazi kakšno razliko v hitrosti (stvar naj bi delovala hitreje), naj sporoči.

3 komentarji