»

Popotovanje v drobovje Gamecubea

Enscape - Kupite si novo tehnično igračko, jo vzamete iz škatle in ravno ko jo hočete priklopiti na elektriko, vas zamika želja po raziskovanju. Zanima vas, kaj se skriva pod sicer nedolžnim pokrovom napravice. A ko se lotite, ohišje noče in noče popustiti, začnete si puliti lase in pomislite celo o uničenju.

Tu vam lahko pomaga prijazen vodič, ki vas ne bo stal živcev in vas bo popeljal v drobovje Gamecubea. Največji problem pri odpiranju "lupne" ni eden, temveč so štirje (vijaki namreč), za katere potrebujemo posebno orodje, da jih odvijačimo. A z malo iznajdljivosti lahko premagate tudi to in se v notranjosti lotite različnih modifikacij.

5 komentarjev

Ponovno lep modifičarski projekt za inspiracijo

Bit Technologies - Na bit-tech ponovno dokazujejo, da se pri njih rojevajo eni najboljših, najlepših sapo jemajočih projektov. Tokrat se je njihov novi član lotil projekta, ki ga opisuje kot "intektualno snobovski, kompliciran in izjemno brilijanten računalnik, ki ga je ročno naredil ekscentrični znanstvenik". Po takšnem opisu mi ne preostane drugega, kot da pokažem eno sliko, ter povezavo do članka.

8 komentarjev

ZZZ 137

ZZZ - Nori Američani, nori Rusi. Čisto res. Če si preberete eno najdaljših številk ZZZja doslej, številko stosedemintrideset, boste lahko brali o množici izumov, nekaterih uporabnih, drugih pa, preprosto, bednih [:D]. Zanimivo je, da so ZZZjevci šele sedaj opazili OCR-pero, saj se le-ta na našem trgu prodaja že tri leta. Preberemo lahko nekaj o aparatusih izgleda vodne pištole, le da le-ti iz sebe spuščajo popolne dimne krogce - za tiste, ki ne kadijo ter hočejo izgledati kul pred kadilkami [:D]. Naslednja zanimivost? Konceptni avto Sony-Toyota, ki predvidi vaše razpoloženje ter vas miri na cesti, ko vas kak kreten izsili. Vse to in še veliko več tukaj [:D].

0 komentarjev

Peticija za anime

Jaz - Stanje glede animeja na naši televiziji je še vedno precej žalostno. Žarek upanja je vsekakor pomenilo nedavno predvajanje Ghost in the Shell na TVS2, toda to ni dovolj. In ker so naši televizijci večinoma precej slepi za vse, kar je nekomercialno in nemehiško, je treba stvari malce pospešiti. To nalogo je na svoja pleča prevzel slovenski klub ljubiteljev animeja in mang (njihovo/našo domačo stran najdete tukaj) in del tega truda je tudi ta on-line peticija. Peticija bo po zaključku poslana slovenskim TV postajam v upanju, da bodo uvideli interes občinstva za japonske risanke in nekaj ukrenili glede predvajanja.
Torej, pozivam vse Slo-Techerje, ki vam je japonski stil animacije vsaj malo všeč, da se nam pridružite in podpišete omenjeno peticijo!

11 komentarjev

Opozorilo!

Jaz - O tem je sicer že bilo precej govora v Forumu, toda če je slučajno kdo spregledal: danes ob 21.40 bodo na TV SLO2 zavrteli eno izmed največjih anime mojstrovin, Ghost in the Shell. Stvarco se vam res izplača pogledati, če ste že preobjeti klasičnega hollywoodskega futra in bi si radi ogledali vrhunske produkte drugačne kulture. Anime freaki tega tako ali tako ne bi zamudili za nič na svetu, ogled pa priporočam tudi tistim, ki se vam anime ne zdi nič posebnega. Po GiTSu boste zagotovo spremenili mnenje !
Torej, danes ob 21.40 vsi preklopite na TV SLO2, se prijetno namestite in pripravite na neverjetno doživetje!

Popravek: zadeva je ob 22.00 .

19 komentarjev