»

Še ena kratka

več strani - Da je denar sveta vladar, lahko opazite na skoraj vsakem koraku. In nekateri ljudje iščejo vsako možnost, kako potegniti zase čimveč, pri čemer prednjačijo Američani.
Verjetno vam je jasno, da počasi klasične voščilnice izgubljajo potem (čeprav so za moje pojme boljše), in da dobivate vse več e-voščilnic. Ker se jih nabere veliko, so se strani, kot je npr. AmericanGreetings.com, odločile, da bo potrebno zanje plačevati. Če jih boste poslali v velikih količinah, seveda.

1 komentar

Test Crystal Orba

Overclockers Cafe - Medtem, ko je na področju hlajenja procesorjev prišlo do precejšnjih sprememb, pa smo bili na področju hlajenja chipsetov deležni bolj majhnega napredka. Za hlajenje CPU-jev obstaja veliko odličnih hladilnikov, na chipsetih pa je do nedavnega kraljeval Blue Orb, ki je bil dolgo časa eden in edini najboljši hladilnik za tovrstno hlajenje. No na našo srečo, se je Thermaltake odločil narediti korak naprej pri hlajenju čipsetov. Tako je nastal Crystal Orb. Na Overclocker Cafe so objavili test tega hladilnika in če je testu verjeti, je hladilnik zares odličen. Bakrena sredica, odlično hlajenje, ravno dno, lep izgled in nizka glasnost. To so odlike tega hladilnika in kot kaže ima Thermaltake v rokah uspešnico.

0 komentarjev