»

[H]ard|OCP razlaga o Kyru

HardOCP - Medtem, ko si lahko na naši strani preberete Brodurjev primerjalni test, v katerega je vključen tudi Kyro, so se tega lotili tudi na naj[T]rši strani na planetu, HardOCPju. Kar zelo obsežen članek vas pouči o Hidden Surface Removalu, ki ga Kyro hardversko podpira, testi hitrosti in zmogljivosti so priloženi. Zanimivo branje, ki pa zaključi nič drugače, kot Brody. Kyro je zelo poceni, a je počasen. Anomalije na sliki zaradi nedodelanih gonilnikov tudi niso izjema. Klik!

0 komentarjev

Vodno hlajenje

Guru 3D - Vse bolj in bolj popularno postaja zadnje čase - navsezadnje nas je tudi kar precej Slovencev, ki hladimo svoje mlinčke z vodo. Tukaj si alhko ogledate še en tak projekt, ki je zanimiv predvsem zaradi dejstva, da je tip dal rezervoar in radiator v posebno ohišje, ki ga je še dodatno zvočno izoliral. Zanimiva in najbrž tudi uporabna ideja. Bo treba preizkusit, glede na to, da imam sedaj kar precej hrupno vse skupaj.

5 komentarjev

Zanimivost...

Jaz - Na HardOCP sem zasledil eno res zanimivo povezavo in moram priznati, da take eksotike ne vidimo vsaki dan. V bistvu gre za nekega tipa, ki je pretopil srebrni jedil... hmm... a ni to malo znano ? Pa saj to je naš Charles in njegovo srebrno vodno hlajenje!
Hehe, ok iz tega glupega izpada lahko pogruntate, da smo dobili nekaj omembe celo na slavnem HardOCPju, druge tuje strani pa še pridejo. Zahvala gre seveda Charlesu in njegovem srebrnem vodnem hlajenju in če se danes ne bo sesul strežnik, bomo priča rekordnem obisku. Juhej .

14 komentarjev

Kaj je DDR SDRAM?

HardOCP - O DDR SDRAMu se zadnje čase govori malodane na vsakem vogalu, toda redki so ljudje, ki dejansko vedo za kaj se gre. Jasno je, da gre za nekaj boljšega, kot SDR SDRAM, toda načini delovanja in dejanske prednosti ne spadajo med splošno znanje. Če vas take stvari zanimajo in podrobno preučite vse, za kar morate odšteti denarce, je ta članek na HardOCPju kot nalašč za vas. Gre za podrobno, toda laiku prijazno razlago delovanja in prednosti DDR SDRAMa. Tudi če ne boste razmeli vsega, boste po branju razumeli precej več ( oziroma tako vsaj pravijo na HardOCPju [;)]).

1 komentar

OC umetnost

vir: HardOCP
HardOCP - Pa naj še kdo reče, da nismo overclockerji tudi po malem umetniki, ter da se ne da iz naših pripomočkov narediti nekaj lepega. Živ dokaz za nasprotno je ta slika, ki sem jo najdel na HardOCPju, v bistvu pa gre za umetniško olepšani ventilator. Meni je zadeva resnično všeč, vi pa se odločite sami [;)]

12 komentarjev