»

Nove funkcije v forumu

Slo-Tech - Primož je danes ugotovil, da mu brez programiranja živeti ni. Rezultat? Od danes naprej vidite modro črto tudi v temah zadnjih 24 ur, kar bo vsem olajšalo redno spremljanje foruma. Druga novost se skriva v izpisu tem katerega koli oddelka. V nastavitvah si lahko že od nekdaj nastavite, za koliko dni nazaj si želite izpisovati teme v oddelku, a v izpisu tem niste mogli brskati po temah starejših od 45 dni. No, sedaj smo izpis tem razbili na podstrani, tako da si lahko izpisujete tudi najstarejše teme, ki segajo v daljni november 2000 - brez uporabe iskanja po strani.

5 komentarjev

Spremembe

Slo-Tech - Sedaj za registrirane uporabnike deluje tudi t.i. modra črta pri novicah. Če vas moti, si jo lahko izklopite v osebnih nastavitvah.

Dodatek: Vsi ki imate težave s prikazom novic se prosim ponovno prijavite (odjavi me / prijavi me).

25 komentarjev

Nova lastnost foruma

Slo-Tech - Mogoče boste v bližnji prihodnosti (ja, že dela) opazili tanko modro črto pri izpisu sporočil v forumu. Črta označuje mejo med že videnimi in novimi prispevki. Če se vam zdi, da bi kakšna druga barva ustrezala bolje, nam to prosim sporočite. Če vas stvar moti, si jo lahko izklopite v osebnih nastavitvah. Seveda stvar deluje samo, če ste prijavljeni.

34 komentarjev

Spremembe

Slo-Tech - Po dolgem času spet nekaj od mene... Vsi registrirani uporabniki, prosim kliknite na svoje ime in si oglejte svoje nastavitve. Če je kaj napačnega, prosim popravite. Če odkrijete kakšno napako... prosim sporočite. Še posebej pa si je zanimivo ogledati vaše statistike. Ste vedeli, da je povprečen post v forumu dolg 274 znakov?

32 komentarjev

Opravicilo

Jaz - No... sedaj bi moralo vse bolj ali manj delovati (razen avto prijave, ki se se vedno predeluje). V primeru da opaziti kaksno napako (in to ne premajhnega okenca v IE60 - bo popravljeno) mi prosim sporocite, da jo bom lahko v cimkrajsem casu odpravil.

8 komentarjev