»

Oglaševanje AMD-jev s pomočjo WinXP-jev

X-Bit Labs - Se še spomnite žolčnih razprav o tem, kako naj bi AMD naredil svoje procesorje bolj slavne samo zaradi tega, ker je Microsoftu ukradel idejo in vsem Athlonom dodal končnico XP. AMD sicer s tem ni mislil na eXPerience, ampak na eXtraPerformance. No, kljub temu sta si končnice Microsofteovega operacijskega sistema in AMD-jevega procesorja ostajala še vedno nekoliko v sorodu. Celo do te mere, da se je izpolnilo napovedano in so se na internetu začeli pojavljati bannerji z naslednjo vsebino: "If you are thinking Microsoft Windows XP, think AMD Athlon XP". Komentar gotovo ni potreben.
Sliko bannerja najdete tukaj.

2 komentarja

Čisto na kratko

Guru 3D - Opažam, da vedno, ko pisuni uporabljamo ta naslov, objavimo nove driverje. Zakaj bi to uporabno tradicijo spreminjali, ko ni potrebno?
Torej tu lahko najdete nove driverje za 3dfx grafične kartice s podporo WinXP-jem. Če delujejo ali ne, ne vem, ker nimam ne 3dfx grafične niti WinXP-jev. Zato pa povejte vi...

1 komentar

Krize še vedno ni konec

več strani - Krizi, ki je zajela industrijo polprevodnikov, še vedno ni in ni videti konca. Najbolj so seveda nastradali proizvajalci pomnilnika, ki se spopadajo s smešno nizkimi cenami pomnilnika in podjetja, katerih glavni vir dobička je samo izdelovanje čipov (UMC). Nekaj se sicer govori, da naj bi WinXP malce spodbudili prodajo pomnilnika in potegnili pomnilniška podjetja na zeleno vejo, vendar se to zaenkrat še ni zgodilo. Sicer pa je tudi res, da se prodaja WinXP-jev sploh še ni dobro začela. Čiparska industrija lahko samo upa na izboljšanje razmer, ki jih napovedujejo nekateri analitiki, vendar je vprašanje, če se bodo te napovedi uresničile.

0 komentarjev