»

Izlet v tovarno ohišij

Tom's Hardware - Pri Tom's Hardware Guide so se na nezimerno željo svojih bralcev, ki si sploh niso mogli predstavljati, kako se izdelujejo računalniška ohišja, podali na dvodnevni izlet v tajvansko tovarno Chenbro. Bolj natačno so si ogledali proces izdelave XSpider/Gaming Bomb ohišja.

Članek je zanimiv in vreden branja za večino obiskovalcev naše strani. Pri Tomu vedo, da s slikami ne gre skopariti, saj so na vsako stran prilepili dve ali tri, kar predstavlja kratkočasno klikanje zdolgočasenem spletnemu obiskovalcu.
Ostali pa lahko medtem opazujemo neverjetno visoke varnostne standarde te tovarne, ki v ameriškem svetu ne bi obstala 5 minut.
Hkrati pa ne pozabimo na izredno objektivno poročanje pisca članka, ki mu kar ne zmanjka superlativov. Klik za prijetno in predvsem kritično branje. [>:D]

2 komentarja

Test prenosnika

Hardware Zone - Kljub temu, da danes ni veliko novic (pa ne že spet, no [:D]), sem vas izbrskal še relativno svež test računalniške opreme. Na Hardware Zone so si namreč včeraj ogledali nov IBMov prenosnik, poimenovan ThinkPad X30. V njem tiktaka Intelov Pentium na 1.2 GHz, družbo pa mu dela 40 GB diska ter 256 MB pomnilnika. V kolikor vas je prenosnik zaradi dobre blagovne znamke pričel zanimati, klik!

4 komentarji

Posodobljena GSM galerija

Jaz - Heh ti praznični dnevi, ko ni veliko novic, pa še jaz imam veliko časa, so res dobri za Slo-Tech. Vsa dela, ki sem jih vseskozi odlašal in prelagal namreč končno najdejo pot pod moje prste... Tako sem se lotil tudi galerije GSM logotipov, saj sta mi V.I.P in alien-w poslala že kar nekaj novih logotov. Predlagam vam, da si novosti kar ogledate, saj je na voljo nekaj precej zanimivih logotov, ko so Intelov, Applov, Quakov, Linuxov in tako naprej...

0 komentarjev