»

Nov članek: DirectX 9.0 - Osvetljevanje

Slo-Tech - Slotechova baza člankov se redno dnevno (pardon, dvakrat tedensko) debeli. V sklopu strokovnih člankov s področja grafičnih tehnologij je Senitel s svojo serijo DirectX 9 oral svojevrstno ledino.

Tudi njegov tokratni izdelek je spisan v stilu ostalih: akoravno nekaterim laikom pravzaprav nerazumljiv, je nadobudnim programerjem in tistim, ki bi se na področju tovrstne grafike želeli preizkusiti, lahko izvrsten vir informacij o Microsoftovi knjižnjici.

Tokrat na sporedu: DirectX 9.0 - Osvetljevanje

11 komentarjev

Nov članek

Slo-Tech - Okej, leto je okoli ([:D]) in dodan je bil nov članek. Tokrat sta se MadManMato ter Gandalfar, eden redni uporabnik našega foruma ter drugi kar sam tajni policaj v naši mali državici, spravila napisati članek, ki se dotika samih osnov brskanja po Googlu, najbolj izpopolnjenemu brskalniku pod obličjem našega Sonca. Članek je nujno branje za vse, ki umetnosti osnov spletnega iskanja še niste privzeli. Klik!

Še nagradna igra: Tisti, ki prvi v spletu najde sliko plišastega Harley Davidsona, dobi zastonjsko Milko. Na račun Gandalfarja. Da ne boste rekli, da ne spodbujamo učenja na lastno pest [:D]. Časa imate en teden, začenši sedaj. Predloge pošljite na ta naslov.

9 komentarjev

Nov članek izpod Senitelovih prstov

Slo-Tech - Senitel zna, to vemo vsi, ki vsaj malo spremljamo forum ter njegove utemeljene odgovore na vse, kar se tiče grafičnih tehnologij. Na Infosu me je obiskal ter začel govoriti, da 32 bitov barvne globine kmalu ne bo več zadosti. Čudno sem ga pogledal, a vse mi je bilo jasno po petnajstih minutah intenzivnega razlaganja tipa "sedaj pa še enkrat, počasneje". Na to temo je bil ukazan spisati tudi članek - ukaz je tudi izpolnil. Uživajte!

20 komentarjev