»

Asus P4S8X

HardOCP - Asus P4S8X je nova matična plošča, grajena na SIS648 osnovi. Gre za zelo napredno čipovje, ki podpira najnovejše dobrote, kot so AGP8x ter SATA, in je zaenkrat dobilo same pozitivne kritike. No, prav takšna je tudi nova Asuska, na kateri najdete skoraj vse kar vam poželi srcé. To osnovno ploščo so si ogledali na HardOCP in bili z njo sorazmerno zadovoljni. Klik!

0 komentarjev

Athloni XP v SMP načinu

HardOCP - Na HardOCP sem zasledil, da se dva AMD Athlona XP 1800+ prav lepo počutita na Tyanovi dvoprocesorski osnovni plošči. Torej je domneva resnična - Athloni 4 so sposobni večprocesiranja! Hehe, to bo še veselo. Intelov Pentium4, če še ne veste, tega ne zmore sploh. Zamislite si... Po moje je samo še vprašanje časa, kdaj bodo dvoprocesorske plošče prišle v širšo uporabo. Potem si lahko samo še manemo roke ter poganjamo Quake III z nastavljeno podporo večprocesiranju .

1 komentar

Win2k SP2?

HardOCP - Če redno berete Slo-Tech, potem veste, da je Microsoft izdal drugi paket popravkov za enega njihovih najbolj posrečenih operacijskih sistemov, Windows 2000. Tele 101 MB velike datoteke se, po mojem mnenju še ne splača dolpotegovati. Na HardOCP sem namreč zasledil email nekega uporabnika Windows 2000, ki je, po namestitvi drugega servisnega paketa, izgubil popolnoma vse nastavitve uporabnika ter nastavitve omrežja. Počakajmo torej na SP1 za SP2 .

16 komentarjev

Slin!

vir: HardOCP
HardOCP - Jaome, vsakič ko vidim ta Cube serverska ohišja dobim nezadržno željo da se peš odpravim do najbližje trgovine z njimi (pa čeprav je oddaljena tisoč kilometrov) in ročno zaplenim eno. Ohišje je že samo po sebi dovolj dobro, da je postalo prava legenda, poleg tega pa je zelo pripravno za razna modificiranja. Eno izmed boljših lahko vidite na HardOCP forumu Yay !

7 komentarjev

Modificiranje ohišij@HardOCP

HardOCP - Na HardOCP so sestavili prvi del nasvetov, kako modificirat ohišje. sicer vsebuje le 'predpriprave' - torej nasvete, kakšno orodje si dobit. Avtor pa obljublja, da bo vsak teden napisal nov del. Torej - vsi tisti, ki se nameravate posvetit modificiranju ohišji, le kliknite sem in si oglejte, kakšna orodja za modificiranje priporočajo Američani.

2 komentarja