»

Članek za sprostitveno branje

Slo-Tech - Res mi postane kar toplo pri srcu, kadar kdorkoli od naših uporabnikov napiše kaj svojega, kakšno izkušnjo, modifikacijo ali test ter odda članek v objavo. Tokrat je članek o tem, kako v sprednjo stranico vgraditi dva ventilatorja za dodatno hlajenje trdih diskov, spisal totimato. Članek je bolj kratek, a s pomočjo slik zadane bistvo. Kliknite za branje. Lepa popestritev sneženega konca tedna, kajne?

1 komentar

In še malo o AMD XP

več strani - Neverjetno, kako lahko cel dan novic zaznamuje "le" izid novega procesorja pri AMD. No, če smo natančni, procesor je izšel včeraj, danes so pa na plano pricurljali testi. Veliko testov. Zelo veliko.

Seveda ste vi pridni človečki, ki boste iz samega interesa prebrali vse teste ter jutri v šoli pokasirali negativno pri kemiji, a rekli, da o AMD XP veste vse!

2 komentarja

Megastično...

vir: HardOCP
HardOCP - Hehe, ste mislili, da so neonke in poslikave ohišja kul zadeva? Potem vam bo ob pogledu na to modifikacijo gotovo kar toplo pri srcu. Neki tip je namreč "izumil" način vgrajevanja akrilnih plošč z raznimi poslikavami v ohišja. Seveda vsa stvar pokaže svoj pravi obraz komaj takrat, ko slikariji dodate še kakšno lučko, ki jo osvetljuje. Precej dober učinek, moram priznati. Kakorkoli, tipa bi lahko uvrstili med bolj pohlepno sorto, saj je namesto, da bi o vsej stvari spisal članek in tako svoje znanje delil s skupnostjo, lepo odprl podjetje in bo za vse poslikave zaračunaval mastne denarce. Krneki .

1 komentar

Končana posodobitev trikov

Jaz - Ker je danes pač zelo malo novic, sem se lotil drugega koristnega dela in vzdrževanja strani. Že nekaj časa me bode v oči nepopoln indeks vseh člankov, trikov in testov ter nedelujoče povezave med samimi članki (in ostale drobne napakice, ki so ostale po prenosu člankov v novi design). No, obveščam vas, da sem končal s prenovo vseh trikov. Popol in izboljšan indeks (vsi triki so opremljeni s komentarji, dodan je avtor...) najdete tukaj (ali enostavno kliknite na povezavo v levem meniju), vsak posamezen trik pa sem predelal. To pomeni, da med triki ne boste več našli mrtvih povezav, nedelujočih slik, dodal pa sem tudi manjše kozmetične popravke...Sedaj me čakajo še "samo" članki in testi, potem pa se lotim Download sekcije in Povezav. Jaome [:\\]!

5 komentarjev