»

Praznični Slo-tech

Slo-Tech - Če ste se danes zbudili in namesto vaše priljubljene zelene/modre/črne ali roza barve Slo-techa zagledali belo, ni z vašimi očmi nič narobe. Na Slo-techu namreč nadaljujemo tradicijo novoletne okrasitve, ki se vam kot privzeti stil naloži ob prijavi. Letos je za oblikovanje poskrbel ali3n.

Nedolžno belino boste lahko občudovali do 6. januarja (če boste želeli, tudi dlje), v kolikor pa vam stil ni všeč, pobrskajte po razdelku Stil v vaših osebnih nastavitvah. Tam lahko odkrijete še marsikaj uporabnega, zato kar pogumno.

16 komentarjev

interINFOS 2002 @ IceVulcano

IceVulcano - Fantje iz IceVulcanota so bili pridni ter spisali članek o interInfosu še preden je to uspelo nam ;-). Do/od zanimivega branja ter 2 ekskluzivnih fotografij Slo-Techovega štanta vas ločita le še nekaj prenesenih kibibajtov ter -- ou yea -- Klik!

Sedaj naj se pa najde dobra duša, ki se ji da na SloTechov server uploadat 80 MB naših slikc. [>:D]

8 komentarjev

Spreminjanje voltaže pri Northwoodu

Overclockers Australia - Kot gotovo že veste, je procesor Northwood pred kratkim obiskal tudi Slo-tech, kjer smo si ga podrobno ogledali in ugotovili, da zaenkrat še ni vreden nakupa. Kljub našemu sklepu, pa se bo med našimi bralci zagotovo našel kakšen navdušenec, ki ga naša konkluzija ne bo ravno zanimala, ampak bo procesor vseeno kupil. Mogoče ne ravno zaradi zmogljivosti, ampak najverjetneje zaradi izjemno dobrega navijalskega potenciala, zaradi katerega bo frekvenca Northwooda šla višave. No, za vse takšne MHz fanatike bo prišla prav modifikacija, s katero boste lahko spreminjali napetost procesorjevega jedra (Vcore). Modifikacija je povsem preprosta, saj morate z žičko povezati samo dve procesorjevi nogici in to je to. Več informacij najdete na tej strani, ki je sicer v japonščini, vendar pa nudi ravno pravšnjo količino slikovnega materiala, da bo bistvo razumel vsak .

0 komentarjev

Jutri pa Infos!

Slo-Tech - Danes sva s Primožem cel dan preždela na našem razstavnem prostoru. Stvar zdaj izgleda takole: Na Slo-Tech boste lahko hodili prek štirih računal, na katere je naložen Red Hat Linux s slovenskim KDE namizjem, na katerem boste našo stran ogledovali z Mozilla 0.9.5. brkljalnikom. Ekrani so Philipsovi, trije 17" ter eden 19". Ob mizici bodo sedeli admini ter se pretvarjali da so pametni, v resnici pa samo čakali na to, da nas kakšen od bralcev ogovori . Nato je tretji objekt, omara imenovan, v katerem boste lahko občudovali ter častili naš stari Slo-Tech strežnik. Zaradi dramatičnega vtisa je zadeva razstavljena na prafaktorje, hehe . Torej: Dve mizi, sedem stolov, štirje računalniki, ena kredenca. Slo-Techov štant. Bodite tam.

22 komentarjev

Kako narediti Tech Site? *g*

The Tech Zone - Malo bosa, ja, na eno od tech strani dati poročilo druge tech strani o tem, kako se tech strani sploh dela. Ironično, a smiselno. Torej - devetstranski, zelo obsežen, članek, ki vas dobesedno popelje čez vse procese delanja svojega izuma, na katerem boste sami testirali trdino - od registracije domene, vpisovanja v iskalnike, oglaševanja, pridobivanja materiala, ipd. Ko sem bral članek, sem se zazrl tako v daljno kot ne tako daljno preteklost Slo-Techa in ugotovil - da nam sploh ni šlo tako slabo . Še naprej nas berite.

2 komentarja

Mozilla 0.9.1

Mozilla.org - Izšla je nova Mozilla 0.9.1. Poleg običajnih popravkov so se tokrat še posebej vestno lotili tako imenovanih 'top crush' bugov, odstranili so jih kar 34! Veliko so delali tudi na hitrosti. Zdaj vsaj pod Okni deluje tako imenovan 'turbo' mode, v katerem se Mozilla naloži v ozadju in se potem zažene enako hitro kot bi se IE (to je enako kot počne IE, da folk ne bo več bentil nad hitrostjo).
Aja, poleg tega pa je Primož popravil slo-tech layout, tako da zdaj pravilno deluje tudi v Mozilli (zdaj se da normalno pisat komentarje in novice). Primož je car, majke mi, ...

8 komentarjev