»

Nova anketa!

Slo-Tech - Ker smo po 1200 preštetih glasovih ugotovili, da imate še vedno najraje sivomodro barvno shemo Slo-Techa, smo se odločili, da je danes dober dan za zamenjavo ankete. Kot veste, je problematika javnega objavljanja vašega e-mail naslova postala mestoma že moteča, saj si veliko spletnih strani kar same vzamejo pravico, da vaš e-mail naslov objavijo na javnem mestu, brez da bi jim vi to dovolili, oziroma brez da bi bili o tem sploh obveščeni. Zanima nas, kaj mislite o tem.

15 komentarjev

Slo-Tech Forum: Pettisoči uporabnik

Slo-Tech - Da je naš forum dejansko zelo uporabna stvar, je ugotovilo že nemalo obiskovalcev. Povrhu vsega so pogovori kultivirani, k čemur pripomore sproščeno vzdušje ter raznovrstnost obdelovanih tem.

Navijanje, iz česar se je stran pravzapav razvila, tako ni osamljeno v družbi elektrotehničnih vprašanj. Nasveti o nakupih tako z roko v roki sodelujejo z pomočjo uporabnikov uporabnikom, svoj prostor pa so si izborile tudi resnejše programerske vsebine, mlajši po srcu pa si izmenjavajo skrivnosti iger.

No, da pa ni vse tako strogo računalniško usmerjeno, skrbijo težke debate v oddelku znanosti in tehnologije, ki je eden prvovrstnejših kotičkov za sproščene, a z razmišljanjem podprte razprave o marsičem -- v slovenskem jeziku.

Čemu tak slavospev? I, resnično upamo, da je takega mnenja tudi pettisoči uporabnik, ki se je ravno danes prijavil na forum. Osebek se je naslovil z uporabniškim imenom roline ter ga je naša baza kot prijavljenega prvič ugledala danes.

V forum vas je tako vseh skupaj...

1 komentar

Pošiljanje e-mail obvestil

Slo-Tech - Zaradi včerajšnje nadgradnje programske opreme ste videli, da je nekaj zadev še poldelujočih. Ena bolj smešnih je napačen prikaz časa v forumu, saj ste nekateri opazili, da ste spremenili temo ali sporočilo tam prvega januarja leta 1970 . Medtem ko je ta napaka popolnoma banalna, je bilo opaženo, da ne dela pošiljanje sporočil tekom elektronske pošte. To posledično tudi pomeni, da tisti, ki ste se v Slo-Tech prijavili danes, ne boste dobili aktivacijske kode po e-mailu. Za napako se opravičujemo, popravljena bo jutri.

1 komentar

Prvi primer "Nintendoitisa"

FOX News - Hm, da se ne bo kdo smejal. Gre za popolnoma resno tadevo! V ZDA so namreč odkrili nekaj, čemur pravijo prvi primer "Nintendoitisa" oziroma poškodb, ki jih otroci dobijo pri prekomernem igranju natelevizijskih drkalic, ki jim nekateri pravijo konzole. Poškode so posledica nenaravne drže in gibov zapestja in rok, po daljšem času pa lahko celo onemogočijo najbolj preprosta opravila, kot je pisanje in podobno. Celotno novico lahko preberete tukaj, jaz pa bi vas rad opozoril, da redno preverjate svojega mlajšega bratca/sestrico/vesoljčka, ki se tako rad igra s konzolami. Če pa ste sami tak slučaj pa naj vam OC bog pomaga...

1 komentar

Prijava...

Jaz - Še zadnja "novica"... Če še vedno niste uspeli rešiti težav s prijavo v našo bazo uporabnikov ( preverite, ali ni vaš Inbox poln... ja, tudi to se je zgodilo [;)]), potem pišite Primožu, našem dežurnem programerju, in on bo opravil prijavo za vas. Pa veliko sreče!

0 komentarjev

Težave s prijavo

Jaz - Zadnja dva dni dobim povprečno 10-15 e-mailov na dan, v katerih mi sporočate, da imate velike težave s prijavo v našo bazo uporabnikov, oziroma da ne dobite aktivacijske kode. Še enkrat bi vas rad opozoril, da svoj e-mail naslov pravilno vtipkajte in prej 3x preverite, če dela! Skripta je case-sensitive ( dela razliko med malimi in velikimi črkami ), tako da morate paziti tudi na to. Da je z določenimi e-maili res nekaj narobe potrjuje tudi PaJo, ki dobiva celi kup sporočil, da kode ni bilo možno dostaviti.Torej, še enkrat: bodite pazljivi ob registraciji in resnično preverite, ali ste vpisali pravilen e-mail naslov!

1 komentar