»

SiOL?

Slo-Tech - SiOL (povezava nekaj časa verjetno ne bo delovala vsem obiskovalcem slo-techa) je danes nenadoma izgubil eno najpomembnejših reči: ime.

Domena siol.net se od približno devete ure zjutraj več ne nahaja v vrhnjem DNSu. Domeno tako vidijo kot delujočo le še uporabniki SiOLovih DNS strežnikov, ki pa so, resnici na ljubo, dovolj nedelujoči, da to ne bo zmanjšalo resnosti problema. Brez domene ne deluje e-mail, ne delujejo spletne strani, ne deluje preslikava med IP številkami in imeni v obe smeri, vse zelo pomembne reči za normalno delovanje ponudnika internetnih storitev. Je to začetek konca SiOLa?

Naročite raje moje storitve!

Dodatek: 080 1000 -- linija je zasedena (na nivoju omrežja, ne na nivoju zasedenih operaterjev), zato niti ne poskušajte.

113 komentarjev

Nova anketa

Slo-Tech -
Za pusta bom:
tudi nezamaskiran sem neprepoznaven54%
(292)
kaj je to pust?32%
(171)
maškara14%
(75)
Skupaj glasov: 538
Kot kaže, smo povprečni obiskovalci Slo-Techa maškare kar celo leto. Zdaj pa ena malo bolj zimsko obarvana anketa.

19 komentarjev

Opravičilo

Slo-Tech - Zaradi nekega nam ljubega dogodka (navalili ste na nas) ta večer Slo-Tech dela malo počasneje... prosim, da ne znorite, temveč počakate približno 5s, kolikor je trenutno povprečen odziven čas. Pričakujemo, da se bo stvar uredila tekom večera. Hvala za potrpljenje.

1 komentar