»

Nov članek: Sodobna elektronika 2004

Slo-Tech - Janeza Nučiča poznate predvsem kot menedžerja Slo-Techovih anket, ko se loti pisanja člankov, pa ponavadi predstavi katerega izmed sejmov, ki tematsko ustrezajo naši strani. Obiskal je tudi letošnji Sejem sodobne elektronike, ki je, tako kot že nekaj let zapovrstjo, minil v znamenju upada razstavljalcev in obiskovalcev. A kljub temu se je našlo precej zanimivosti, vrednih ogleda. Če ste sejem zamudili, ga lahko obudite z našim novim člankom.

9 komentarjev

COMDEX je tu

več strani - Mogoče tole novico najavljam malce pozno, vendar bolje pozno, kot nikoli. V glavnem: trenutno se odvija (če se že ni odvil) COMDEX na katerem številni proizvajalci pokažejo svoje izdelke. Če na hitro povzamem, je Nvidia kazala svoj najnovejši NV17M o katerem sem se razpisal v eni izmed prejšnjih novic, AMD je kazal prve primerke 0.13 mikronskega Athlona, ki sicer niso delovali, vendar dajejo vedeti, kako bo procesor izgledal, Coolermaster pa je kazal svoje najnovejše hladilnike. To je samo kratek oris, kaj se je dogajalo na sejmu. Veliko več informacij o vsem skupaj boste našli na straneh, kjer so se lotili pisanja člankov na to temo. Članke najdete na sledečih naslovih:

0 komentarjev

Ne boste verjeli...

Slo-Tech - DrSergioDJ je resnično padel v naval pridnosti. Tako je danes na vrsti film Space Cowboys, Clint Eastwoodovo stvarino, v kateri on igra tudi glavno vlogo. Komentirajte. To je ukaz . Če se pa že dotikam te teme - vaše komentiranje malih srebrnih zverin je očitno upadlo, saj je komentarjev na film le še za peščico. Vam niso všeč recenzije ali bi hoteli bolj "atraktivne ter aktualne" filme? Anketa vabi.

5 komentarjev

Še malo objasnitve

Slo-Tech - Kot ste, zavzeti forumaši pač, že opazili, je zadnje dni v našem Forumu dosti stvari bolj slabo delujočih. Da ne boste živeli v nevednosti, vam bom razložil kapitalni razlog. Primož je dobil kronični napad pridnosti in se lotil pisanja Foruma popolnoma na novo. Ker pa ne more vsega narediti naenkrat, ste včeraj opazili, da se ni dalo popravljati ter brisati tem inu sporočil. Vse to je danes že popravljeno, avtomatska prijava pa še sledi. Bodite potrpežljivi . Če slučajno opazite še kakšno anomalijo v delovanju Foruma, to napišite v oddelek "Slo-Tech" in stvar bo popravljena tekom dneva. Hvala lepa.

0 komentarjev

Prvi od mnogih drastičnih ukrepov

Slo-Tech - Moram priznati, da sem nad to potezo izjemno razočaran, a kot je vsem aktivnim v Forumu razvidno, je bila neizogibna. Ko je Slo-Tech izvedel prenovo, se je Primož spomnil odlične ideje - kaj pa, če bi bili drugačni od drugih forumov ter bi merili ne samo količino sporočil, ampak tudi pogostost, velikost sporočila,... Na papirju je bila ideja odlična ter nekaj časa se je zdelo, da stvar celo funkcionira. Andrej, Thomas, Aggressor ter ostali aktivni forumaši so si zaradi svojih dobrih nasvetov ter odličnih debat kaj hitro prislužili zvezdice, ki so novemu uporabniku nakazale, ali je ta forumaš izkušen ali nov.

Nato so se pojavili prvi primeri oseb, ki jih na Slo-Techu nočemo - nabijači. Komentirajoč vsako novico, so iz lastnega interesa do pridobitve zvezdic drastično znižali kvaliteto odgovorov v forumu. Lahko bi rekli, da je kvaliteta foruma padla na neko nižjo raven.

Luni, Primož ter jaz smo se odločili - zvezdic več ni. Upam, da bo to vsaj malo vplivalo na kvaliteto našega foruma,...

65 komentarjev

Pojasnilo glede izpadov...

Slo-Tech - Večina vas je opazila, da zadnje dni delovanje interneta v Sloveniji ni na ravno najvišjem nivoju. Razlog za to je nekaj večjih DOS napadov, katerih cilj je bil celoten slovenski internet prostor. Pojasnilo za zadnjega, ki se je zgodil 28. maja, ponuja Elemen_t:

V ponedeljek, 28. maja, je bil izveden DOS napad na Slovenijo. Verjetno ste tudi sami opazili, da je bila večina spletnih strani nedosegljiva kar lepo število ur. Prav tako so števci za merjenje obiska dobesedno podivjali, saj so kazali gromozanske, sicer nerealne številke. Vse se je začelo na IRC-u. Slovenci so zavzeli nek bosanski kanal in Bosanci so popolnoma podivjali, rekoč, da bodo uničili celo slovensko internet sceno. Skratka, krivda definitvno prihaja iz naše strani (neskočno, po moji presoji sicer absurdno sovraštvo Slovencev do juga...).

11 komentarjev