»

Nov ZZZ na spletu

ZZZ - Spet je izšel novi interntni časopis ZZZ, tokrat 183. po vrsti. V tej številki si lahko preberete o pisanju igric za Excell, kot je PacMan. Nekaj je tudi informacij o zložljivih večjih tipkovnicah za PC-je.

Omenjen je tudi zelo majhen računalnik s 400 MHz NEC-ovim procesorjem, do 128 MB RAM-a in mrežno kartico. Za več informacij pa klik tukaj.

5 komentarjev

Novi ZZZ

vir: ZZZ
ZZZ - In zopet je izšla nova številka, tokrat že stotrideseta, futur-e-cajtnga ZZZ online. V tej številki si lahko preberete nekaj več o turbinah na veter, ki stojijo v morju, vesolju in atomsferi. Zanimiva je tudi novica o ventilatorjih, ki imajo tuljave, ki ustvarjajo magnetno polje na zunanji strani namesto v sredini in s tem omogočajo boljši izkoristek ter večji pretok zraka pri enaki velikosti ventilatorja. Klik!

1 komentar

Iskreno opravičilo

Slo-Tech - Za ta nam zelo neljub izpad se iskreno opravičujemo. Kriv je zlobni bavbav, ki je z močjo volje prisilil strežnik v to, da je začel s stavko. Kaj hočemo . Opravičujemo se tudi za morebitne motnje, ki bi jih lahko danes še doživeli. Kaj hočemo, tudi nam se to (vse prepogosto) dogaja .

8 komentarjev

Nov ZZZ

vir: ZZZ
ZZZ - Kot vedno odštekane teme. V tej številki preberite: o IBM-ovem poskusu narediti Dato (iz Star Trek: The next generation). IBM dela na projektu imenovanem Blue Eyes, ki naj bi omogočil računalniku zaznavati uporabnikovo počutje. Vse to bi potekalo ali skozi nakakšno kamero, ki bi, po obrveh, ugotavljala počutje človeka. Ali pa druga možnost, kjer bi imeli miško, ki bi merila pritisk, temperaturo,... in s tem tudi počutje človeka (sproščenost, jezo, strah,...). O univerzalnih očalih, ki bi se sama prilagodila dioptriji oči. O javnem prevozu, ki ga načrtujejo na Nizozemski univerzi. In še o par drugih stvareh. Spodaj:...

11 komentarjev

Novi ZZZ

ZZZ - Kolya nas je spet razveselil z novo izdajo ZZZja! No, mogoče bomo te malo manj veseli, saj nekako ne dosega visoke ravni prejšnjih, toda fante ima vsaj dober izgovor, saj se pripravlja na potovanje v Italijo. V tej številki si tako lahko ogledate Casiov avtomat za printanje digitalnih fotografij (avtomat, podoben avtomatom za pijačo, ki sprejema CompactFlash, SmartMedia ipd. kartice ter printa slike, ki so na njih), zložljivi avto-letalo ter NASA tehnologijo, ki bo pripomogla k boljši kvaliteti pridelanega vina. Smeha polna kapa .

7 komentarjev

Novi ZZZ

vir: ZZZ
ZZZ - Heh, kako ustrezno, ravno na prvi april je izšla nova številka odličnega on-line magazina, ZZZ. Problem je le v tem, da je težko razbrati, ali gre za prvoaprilske šale ali resne novosti. ZZZ je namreč taka revija, da pravzaprav nikoli ne moremo razbrati, ali se Kolya le heca ali pa si je katera nora glava to res izmislila. No, glede na to, da je v tej številki govora o AMDjevih kladivih in Philipsovih "pametnih" natikačih, bi vseeno rekel, da gre za potegavščino. Pa še slikica iz te številke... Whoa:

2 komentarja

Novi ZZZ

Jaz - No, v teh dneh, ko se ne dogaja nič pametnega, lahko vsaj uživam ov trudu Lorda Kolye. Yup, izšla je še ena številka njegovega elektronskega časopisa ZZZ. Zadevo tako ali tako poznate že vsi, tako da kar pridno kliknite sem in si oglejte strojček za tekmovanje v scanju (ne, ne izmišljujem si, in ne: ne bom uporabil besede lulanje ), leteče reševalne platforme in avtomobile iz trave (yup).

0 komentarjev