»

Razplet zgodbe

3dcenter - Se spomnite včerajšnje novice o ATI Radeon-u 7000 in Radeon-u 7200? No, danes so na Internetu neuradne, vendar 99,9999% resnične govorice, da gre v resnici za prejšnje Radeone. Torej ne nove R200, ampak stare Radeon 1-ke. Torej je Radeon 700 v resnici Radeon VE in Radeon 7200 Radeon SDR/DDR. Tako, zdaj veste.

1 komentar

Vroče je

Cool Hardwarez - Verjetno ste to ugotovili že sami... VROČE JE! Človek je nad temperaturno spremembo sicer nejevolen, ampak škodi mu pa ne. Človekovemu najboljšemu prijatelju, računalniku, pa. Vsi, ki imamo navite procesorje in grafične kartice, se tega še predobro zavedamo.
Da pa bi naš procesor ostal primerno ohlajen tudi v tej vročini, moramo imeti dobro hlajenje zanj. Ali vodno, če ne pa vsaj dober cooler. Kot je naprimer TT Dragon Orb. Če je zares tako dober, kot jaz tukaj nakladam, si oglejte tu. Na testu je namreč Dragon Orb 3 z aluminijastim kontaktnim delom. Ugotovitev: Dragon Orb je zelo dober cooler. Dobil je 9 od desetih točk.

0 komentarjev

ThermoEngine-ova zver

RipNet - Na Ripnetu so pod drobnogled vzeli pravo malo zverco. Hladilnik AVGS-1050, ki je opremljen z 7500 rpm ventilatorjem. To ni nič posebnega, rečete. Potem pa si poglejte samo debelino le tega, ki znaša celih 38 mm.
Sam hladilnik ima bakreno dno in se je v testu obnesel zelo dobro. Edina zamera, po mojem mnenju, leti na njegovo glasnost, ki znaša več kot 43dB. Članek v celoti si oglejte tu: Hladilnik

8 komentarjev