»

Borgovska kocka

Overclockers Australia - Uff, očitno tudi temu modifikatorju ni zmanjkalo domišljije, saj se je tudi sam odločil, da izpelje projekt, ki bo nekaj posebnega. Tip se je odločil, da bo izdelal ohišje v obliki borgovske kocke. Kako mu je vse skupaj uspelo, si lahko ogledate na priloženi sliki in na tej strani. Najbolj zanimivo pri vsem tem pa je to, da v kocko ni vgrajeno samo drobovje računalnika, ampak tudi monitor. Skratka, zanimiva modifikacija, ki jo ne smete spregledati.

1 komentar

Zelo zanimiva modifikacija

vir: Pheaton
Pheaton - Modifikacije so na Slo-techu na žalost postale redka ptica selivka (vsaj v novicah), kar pa pisuni v bodoče hočemo spremeniti, saj na internetu dobesedno mrgoli raznoraznih modifikacij, med katerimi se najdejo tudi pravi oblikovalski biseri. Enega izmed teh biserov si lahko ogledate tukaj. Modifikator se je namreč odločil, da bo svoje ohišje predelal v čisto pravega nosilca sovjetskih simbolov, končni izdelek pa je na ocenjevalce naredil tak vtis, da je celo zmagal na...

0 komentarjev

Modificirana miška

3dXtreme - Modifikatorji se še vedno ne dajo. Po ogromnemu številu modificiranih ohišij, so se sedaj na udaru znašle še miške. Primer modificirane miške si lahko ogledate na tej strani, kjer boste našli kar nekaj slik in malo teksta, ki (precej skopo) opisuje ves potek. Vse kar potrebujete za tako modifikacijo je vrtalnik, dremel, nekaj brusilnega papirja, barvo, 2 uri časa in seveda A4tech WOP-35 miško. No, čeprav je modifikacija prirejena samo temu modelu miške, boste lahko napotke mirne volje uporabili tudi na drugih modelih. Pa prijetno fraganje z modificirano miško ;).

0 komentarjev

Modifikacija

Overclockers Australia - Videli smo že ogromno modifikacij, take pa so malo bolj redke. Za kaj gre? Modifikatorju se gotovo ni dalo izdelovati novega ohišja (ali pa na tržišču ni našel primernega ), zato se je odločil, da skupaj zlepi kar dva. No ja, estetsko malce ponesrečena, vendar prostorsko dobra rešitev. Rezultat modifikatorjevega ustvarnjanja si lahko ogledate tukaj.

5 komentarjev

Epox 8k7a+

ChillBlast - Matične plošče na DDR pomnilniku so se končno začele pojavljati. Na tržišču so trenutno tri konkurenčna čipovja. VIA KT266, ALi Magik 1 in AMD 760. Od vseh naštetih je AMD 760 najboljši (Mimogrede; veliko ljudi me je vprašalo kaj je razlika med AMD760 in AMD761. Gre za isto čipovje, le da je AMD761 Northbridge + Southbridge, AMD760 pa le Northbridge). Epox 8k7a uporablja kombinacijo AMD760 čipa in VIA 686B. Plošča je očitno namenjena Navijačem&#8482, saj ima (tipično za Epox) LED display, ki kaže kaj se dogaja. Ima 6 PCI rež, 0 ISA rež, 2 reži za pomnilnik in, seveda, SocketA ležišče. Dobite jo lahko v dveh različicah. 8k7a je normalna, 8k7a+ pa ima na...

8 komentarjev